HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Gyors hozamok kis összegű befektetéssel - HYIP-monitor és más kérdések

2010.11.15. 10:00 netlovetta

Hogyan döntsük el, hol, melyik cégnél helyezzük el gyors hozamot ígérő kisbefektetéseinket? Többek között ennek eldöntését segítik a HYIP Monitor oldalak, valamint néhány fontos dolog figyelembevétele, mielőtt HYIP-befektetésekbe kezdenénk!


Kérdések és válaszok a HYIP-befektetésekkel kapcsolatban.

Az interneten több külföldi és magyar oldal lelhető fel, amely bármilyen kereskedéssel vagy ajánlattal foglalkozó weblapokat monitoroz. Ez azt jelenti, hogy megnézi, mennyi ideje működik az interneten. Megmutathatja azt is, hogy hogy volt-e már elődje, amely belebukott a vállalkozásába, és most új néven kínálja ugyanazt a tevékenységet. Ez nemcsak a HYIP-oldalakra, de bármely más weboldalra vonatkozóan bárki számára lekérhető adat.

A HYIP-befektetésekkel kapcsolatos néhány kérdés és válasz

1. A monitorozó oldalak azt is jelölik, ha valamely cég kisebb összegeket kifizet, de nagyobb hozamokat visszatart?

Amiről itt szó van az a “szelektív fizetés”. Tehát ameddig valaki kis összegeket fektet be egy programba, addig szépen fizetik a hozamokat, sőt akár az alaptőkét is ki tudja kérni, viszont amennyiben mérvadóbb összeget utal be akkor nem érkezik meg a kikért hozam sem.. IGEN, ELŐFORDUL ILYEN! Ez sajnos valós félelem, de azért annyira nem kell “túllihegnünk”, a következő okok miatt:

A régebbi, több száz napja fizető programok nem sűrűn alkalmaznak ilyet, mint ahogy általánosságba a hosszabb lejáratúaknál sem jellemző. (Gondoljatok csak bele: az, hogy egy pl napi 1%-ot fizető cég szelektíven kezdjen fizetni, nekik egyszerűen “nem éri meg” mivel az elmérgesedő negatív kommenteknek hála pár óra/nap alatt abszolút nem lesz új befektetőjük, akkor már jobban járnak ha teljesen lehúzzák a rolót.

A Rövid lejáratúak esetén viszont: Te pl. beraksz 1000$-t, az 5 nap mulva 120%-ot adó programba, és a cégnek 1200$-t kellene fizetnie az 5 nap leteltével, egy összegben,.Tegyük fel, hogy nem teszi meg, viszont a 10$-t utaló emberkének simán visszaadja a 12$-t (tehát a 120%-ot) Miért érheti ez meg nekik? Egyszerű: A gyors lejáratú programok esetén megszokott, hogy 1-2 kisebb, próbabefektetés után váltanak az emberek jóval komolyabb összegekre. (Mivel magukat megnyugtatandó: fizet a cég, így akkor nincs velük gond!) Eme cégek viszont alapfelállásban ezt kihasználandó módon rendelkez(het)nek be… Megéri nekik mert: A sok kis befektetésre kényelmesen tudnak akár 150%-ot is fizetni akár másnapra is, a nagyobb összegeket pedig simán lenyúlják. Szerencsére fő védelmező(i)nk a monitorozó oldalak (a jobbak legalábbis) már szelektív fizetés esetén is státuszt váltanak, így hamar tudhatjuk, ha nem érdemes az adott céggel foglalkozni. Ez természetesen NEM MINDEN GYORS LEJÁRATÚ CÉGRE JELLEMZŐ, CSAK JAVARÉSZT KATEGÓRIAKÉNT ITT FORDULHAT  ELŐ.

- Ki lehet védeni a szelektív fizetést? Ha igen hogyan?

Itt a következő logikát érdemes alkalmazni: Az össztőkémet kb. 45-35-20 arányban osztom el a hosszú távú régi, hosszú távú új és gyors lejáratú új programok között, emellett a diverzifikált portfóliónak (a kockázat csökkentésére irányuló magatartás a portfóliónak (értékpapírok, vállalati üzletágak stb.bővítése) révén) minden kategórián belül is több helyre. A gyors lejáratú programok esetén egy FIX összeget keringtetek az adott cégeknél (Ez a programjuk által ígért hozam %-ának arányában változik)., valamint a cég becsült életciklusának (ugyancsak a programjuk hozamainak függvénye, hiszen sejthető, hogy egy 120%-os hozamot 1 nap alatt ígérő program kevesebb ideig fog élni, mint egy 120%-ot 10 nap alatt ígérő). Ennek megfelelően csak pár körre fektetek be náluk. Figyelek továbbá arra is, hogy esetükben a 3 napnál hosszabb programok esetén pl.: a 10% ot 12 napon át fizető programot választom a 130% 10 nap elteltével típus helyett. Tehát így csökkenthető a kockázat napról napra. Hasznos továbbá több, híres és korrekt monitorozó oldal jelentését párhuzamosan figyelni az adott céggel kapcsolatban!

- A Liberty Reserve / Alertpay /-ről leemelték a pénzem! Ez hogy lehet? Nem biztonságos?

Kezdem a rossz hírrel: Sajnos lehet ilyen.. Sőt: Az itthoni pl OTP-s bankszámládról is le tudják “emelni” a pénzt.. Viszont azt tudnotok kell, hogy ez csak akkor fordulhat elő, ha a támadók valamilyen úton/módon megszerzik a belépési adataitokat:

- HA a számítógépeteken trójai program ügyködik, és minden begépelt adatot elküld a trójai írója által megadott címre..

- HA olyan helyen adjátok meg a belépési adatokat, ami nem maga az online-bank, hanem annak egy direkt adatlopási célt szolgáló másolata (Pl.: www.liberty-reeserve.com)..

- HA a jelszavaitok le vannak tárolva a böngészőben/egy szöveges dokumentumban/bárhol védelem nélkül a gépen és azt egy internetről betolakodó (vagy akár simán a gépetek elé ülő..) egyén ellopja..

Tehát magát a Liberty Reserve-t nem tudják feltörni (mint ahogy pl az OTP-t se), viszont az adataitokat tőletek nem megfelelő biztonság esetén el tudják lopni! A megoldás:

- Vírusírtó program, tűzfal, és kémírtó program alkalmazása a gépeteken (mindhárom adatbázisa rendszeresen frissítendő..) 

- A jelszavak gépen való szöveges eltárolása védelem nélkül TILOS! (inkább külön írjátok fel egy füzetbe, vagy lehet a gépen, de egy megfelelően titkosított, levédett helyen..)

A fentiek segítségével garantálható, hogy NE tudjon más is belépni se a Liberty accountotokra, se más internetes e-bankba, és saját magának elutalni az ott tárolt pénzeteket.

Ugyancsak fontos, hogy a Liberty Reserve és a többi online bank  nagyon magas  biztonsági rendszerrel dolgozik, hiszen nagyon erős titkosítással védik az adataitokat: a belépéshez szükséges jelszavakat csak TŐLETEK tudják ellopni, a Libertytől NEM. Ill.: Az online bankokat feltörni SEM tudják.

- Ugyanazon a néven több program is fut! Hogyhogy? Van köztük különbség?

PONTOSAN ugyanazon a néven csak egy dolog lehet, a trükk itt a következő: sokan a pénzszerzés ama nem igazán tisztességes módját választják, hogy lemásolnak valós, jól fizető, korrekt cégeket.

Tehát: én pl holnap nyitnék egy almainvest.hu nevű HYIP-et, ami valós üzleti tevékenységgel pl. 1% hozamot termelne 200 napon át mindenkinek, fizetnék is már több éve. Ennek örömére előbb-utóbb megjelenne a neten az alma-invest.hu, almainvest.com, amlainvest.hu, vagy egyéb, nevében szinte teljesen egyező oldal is, ahol az enyémmel megegyező kinézetű honlap fogadna, és ráadásul tegyük fel: napi 1% helyett azt ígérné, hogy ő bizony napi 10%-ot fizet 200 helyett 300 napon át. Természetesen nem csinálnának mást, csak “meglovagolnák” a valós cég hírnevét, és szépen elszednék a pénzeteket. És még egy trükk: itt a www.cherryshares.com oldala - nyugodtan kattintsatok a linkre, hiszen jól van leírva. Ja, hogy a linkre kattintva  egy blogbejegyzés jött be? Ezzel is szoktak trükközni, hiszen egy kiírt cím mögött más hivatkozás is lehet!

Megoldás: nagyon fontos, hogy a bizonyítottan fizető, valós honlapokat nyissátok mindig meg.

- Ugyanazon ember/emberek képét látom több cég oldalán is? Ugyanazok az emberek futtatják eme cégeket?

Ez egy aránylag egyszerű és könnyen rövidre zárható kérdés: Az interneten ugyanúgy, ahogy rengeteg weboldal sablont lehet találni, vannak külön a HYIP-ekre szakosodott sablonkészítő cégek is.

Ők tehát abból élnek, hogy ha pl. én ma 1 HYIP-et akarnék készíteni, és nem értek hozzá, hogyan kell ezt megcsinálni, illetve beállítani, és ugye főleg szép kinézetűvé tenni, Tehát ha ugyanazon Hölgy/úr mosolyog ránk több helyről is, az ezzel függ össze. Természetesen a komolyabb HYIP-adminisztrátorok egyedi, saját maguk által fejlesztett oldalt hoznak létre, így ott nem fogtok hasonlóval találkozni. Illetve: Attól még, hogy egy oldalon a marketing rész hasonló, előfordulhat hogy több száz napon át fizetnek. Ez csak annyit jelent, hogy a csili-vili látható részt egy sablon vásárlásával pakolták ki.

1 komment

Címkék: munka e pénz befektetés elektronikus gyors dollár passzív jövedelem otthoni bankok passziv haszon kisbefektetés hyip hozamok gyorsbefektetési tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr102300014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltit · http://instantscamalert.com/ 2012.04.28. 19:25:25

Szép összefoglaló, magam is azt javaslom, hogy max. 100 dollárt fektessetek be hyip-pekbe. Sőt, a kisebb pénzeket még roló lehúzásánál is néha kifizetik, míg a nagyobbakat már néha előtte sem.

Jómagam több mint 2 éve hyippezek, szóval tapasztalatból mondom, hogy ne akatjon ebből megélni, viszont kis mellékkeresetet lehet vele generálni. De így is up to date kell hogy legyél, hogy relatív kis veszteséggel stabilan keress.

Ezen az éven létrehoztam a saját hyip monitoromat, mivel már elegem lett a sok lassú vagy lefizetett monitorokból, akik még a már nem fizető programokat is PAYING státusszal propagálják sokak kárára!

A programokba a saját pénzemet fektetem, hogy hitelesen mutassam, hogy fizet-e, sőt, ha valaki negatív kommentet ír és megadja a programhoz tartozó belépési adatait, és látom, hogy a program nem fizet neki, ennek alapján is azonnal Problem avagy Not paying címkével látom el, hogy másokat figyelmeztessek.

Nem akarok senkiből hasznot húzni, így, ha valaki az oldalamon lévő valamelyik programba regisztrál és befektet, visszafizetem neki a teljes jutalékomat, csak ki kell tölteni a program leírásánál lévő űrlapot. Ezzel 1-10%-kal nagyobb hozamot generálhatsz, ami olykor szép pénz tud lenni :)

Viszont nagyon megköszönnék minden Facebook lajkot :)
instantscamalert.com/
süti beállítások módosítása