HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Kattints - Régi és új jól fizető PTC-szörfök

2011.01.13. 14:00 netlovetta

Megfelelő tapasztalatok után frissítem a Pay/Click -azaz PTC-szörf - oldalakat aszerint, melyek azok, amik fizetnek, és nekem már többször is fizettek. Akinek ideje és célja is van az összekattintgatott pénzzel, ezzel könnyen kereshet kisebb - de idővel akár nagyobb - összegeket is, hisz rengeteg PTC-fórumon ajánlhatja tovább a saját linkjét, amivel gyorsabb pénzkeresetet érhet el. Itt azokat reklámozom, amelyek már fizettek, vagy stabilnak látszanak.

Szerényen azt tanácsolom, hogy ha regisztráltok, legalább a kifizetési határig kattintsatok, hogy kivegyétek a pénzeteket. Különben mi értelme a regisztrációnak, ha a felénél abbahagyjátok? Tudom, nem ez a leglélekemelőbb munka, de sok egyéb jövedelemszerzési lehetőséget megalapozhatnak az ezekből származó bevételeitek. (Nekem máris vannak ajánlataim, de először kipróbálom, hogy fizetnek-e, és csak azután fogom ajánlani őket, ugyanis olyan oldalakat keresek, amelyekkel úgy is lehet nem kevés pénzt keresni, hogy nem muszáj őket tovább ajánlani...)

Kommentár nélkül sorrendben a legjobbak, melyekkel azonnal és a leggyorsabban pénzt kereshetsz (nekem a régebbiek már többször fizettek):

Nagyon fontos, hogy MINDIG LÉPJETEK KI AZ OLDALRÓL, MERT LEGKÖZELEBB NEM TUDTOK VISSZALÉPNI. Másik fontos dolog, hogy csak 1024x768-as képernyőfelbontásban működik, kisebb képernyőfelbontásban nem!

 

 

Szerintem ez a legjobb oldal!!!

 

 


Ez az oldal 3,5 dollár/ÉV befizetést kér. Egyébként 30 napos kifizetést ígér, viszont a befizetés után valóban abban a másodpercben fizet, amint kikéred a pénzedet - ami épp olyan könnyen megkereshető, mint a Neobux vagy az Onbux esetében (sokan esküsznek rá a neten, hogy ez a legjobb oldal...):

 

 

Meghalni látszott, mégis továbbra is él a kattintásonként 2 dollárt fizető oldal, mely - majd meglátjuk - 1000 dollár elérése után fizet:

 

 

Valamint a standard-pozícióban is nagyon sok 1-2 dolláros linkre kattintható oldal, ahol a jobb felső sávban lévő Earnings Area-link hozza elő az összes kattintható lehetőséget:

 

 

A következő két új oldal is hasonló a Neobuxhoz és az ONBUXHOZ. Azonnal fizet mindkettő, kattintásonként 1 centtel 2 dollár elérése után:

 vcBux


 

 

 

További azonnal fizető új oldalak: 

 NxtBux

 

 


 BuxOze - A Place to Earn online!

 

 

Szintén jól fizető új oldal. 5 dollár a kifizetési határ, ám az gyorsan összekattintgatható:

 

 


Ez RÉGI, stabil, igazán remek, mindenféle érdekességet tartalmazó oldal!

 

 

Általában az a nézet, hogy az új PTC-oldalak nagy része nem él 3 hónapnál tovább. Ez viszont jó ok arra, hogy a fent ajánlott új oldalakra - amelyek mind 0.01 centet fizetnek kattintásonként - minél előbb regisztráljunk, és kivegyük belőle a kifizetési határként megállapított 2 dollárt, mert ezeknél még egy hónapra sincs szükség arra, hogy kattintgassunk. Természetesen az semmiképp sem ajánlott, hogy ezekbe az oldalakba akár egyetlen centet is fektessünk, amíg ki nem derül, hogy stabilak.

 


1 komment

Címkék: ingyen szörf cash pénzkereset haszon netkereset netes pénzkeresei lehetőségek legegyszerübb pénz legegyszerűbb pénzkereseti legjobb ptc oldalak instant payment

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr502580613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tureheq 2013.02.10. 02:23:54

Szia
Létezik, hogy az onbux már megszűnt?
süti beállítások módosítása