HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Legyél az elsők között az Aukciómánia-oldalon!

2011.01.30. 12:22 netlovetta

 Magyarországon ez az első olyan online-piactér, ahol az eladási jutalékokból     TE is részesedhetsz!

Ha valaki a Te meghívód alapján regisztrál, majd terméket ad el, akkor a befizetett 6%-os jutalékából 1% a Tiéd!

Ez egészen 4 szint mélységig érvényes a következők szerint:

Kedvezményezett: közvetlen ajánló 2. szintű ajánló 3. szintű ajánló 4. szintű ajánló vásárló rendszer
Jutalék mértéke: 1% 1% 1% 1% 1% 1%
Jóváírás helye: készpénz egyenleg készpénz egyenleg készpénz egyenleg készpénz egyenleg utalvány egyenleg  

A regisztráció TELJESEN INGYENES, és semmilyen kötelezettséggel nem jár, az 1%-os jutaléknak nincs további feltétele. Sem vásárolnod, sem eladnod nem kell! Jutalékodat egyenesen a bankszámládra utalják, tehát bárhol elköltheted, nem kell pl. az aukciós portálon levásárolnod! 

A regisztráláshoz kattints ide:

 

Csak az érdekesség kedvéért: tág családi körben épp most adtak el egy 550 négyzetméteres házat természetesen rengeteg berendezési tárggyal, amit mind aukcióra bocsájtanak. Ezt jelenleg a Vaterán teszik, de már üzentem nekik, hogy hogy néhány dolgot tegyenek fel itt. Elég nagy értékű tárgyakról is szó van! Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben - úgy tűnik - hamarosan elég sok háztartás fog felszámolásra kerülni. Ezt természetesen senkinek nem kívánja az ember, de eladni való azért mindig akad a ház körül, ahogyan az se baj, ha valamit áron alul vehetünk meg.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen licit pénz olcsó aukció lehetőség jövedelem licitálás egyszerű internetpénz netes pénzkeresei lehetőségek aukciómánia

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr802625040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása