HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Egyetlen oldal, amellyel egyszerre ajánlhatsz tovább minden PTC-oldalt, amelyre regisztráltál!

2011.03.04. 15:28 netlovetta

Ezen az oldalon rengeteg PTC-oldal szerepel:

 

 

De hogyan épül ebből saját hálózatod?

Nem kell többé egyenként tovább ajánlanod azokat az oldalakat, amelyekre magad is kattintasz. Elég, ha ingyen regisztrálsz erre az oldalra, és a saját referenciakódodat beírod amellé az oldal mellé, ahol te is kattintasz, majd elmented. Majd egyszerűen csak ezt az egyetlen oldalt ajánlod tovább, és azok számára, akinek ez az oldal megjelenik, már a Te ref.linkkeddel töltődik be az ajánlott oldal.

További előny, hogy figyeli a menet közben megszűnt, elhagyott PTC-oldalakat, és azonnal jelzi, ha valamelyik nem fizet, vagy már csak látszólag működik.

Természetesen van egy rakás olyan ajánlat az oldalon, amely nem igazán kedvező feltételeket kínál, ezért nagyon fontos a regisztráció előtt elolvasni a TERMS ill. TOS oldalt - ha nem tudsz angolul - a beágyazott fordítóprogram segítségével. Ezen az oldalon én se regisztráltam minden PTC-oldalra, csak azokra, amelyek azonnal fizetnek "standard" - azaz befizetés nélküli - felhasználó számára is. A másik szempont természetesen az, hogy minél gyorsabban összekattintható, tehát kattintásonként legalább 1 centet fizető oldalt válasszunk.

A saját ajánlatom ezért erről az oldalról jelenleg a

  • NEOBUX - már háromszor fizetett!
  • ONBUX - már háromszor fizetett!
  • VYNBUX - már egyszer fizetett!
  • WIZBux - még nem értem el a fizetési határt!
  • VCBUX - már egyszer fizetett!
  • LotBux - még nem értem el a fizetési határt!
  • Leafbux - még nem értem el a kifizetési határt, de gyorsan el fogom érni, mert ez az oldal sok 1 centes oldalt kínál!!!!
  • AeBux - egy tanács: a 0.001 centes oldalakat felesleges klikkelned, mert csak az 1 centes oldalakat írja jóvá!

oldalak. Ezeken túl természetesen ott a többi jól fizető, régebbi PTC-oldal, amelyeket már ajánlottam, vagyis a következő oldalak:

és a nagyon népszerű és régi ClickSense oldal. Ezek közül van, amelyik már fizetett, más oldalon a fizetési határ közelében vagyok, és ezen túl csatolni fogom a fizetési igazolásokat is!

Természetesen nem szükséges mindegyikre regisztrálni, bár az összes oldal lekattintgatható napi másfél-két óra alatt, és tovább ajánlással még gyorsabban jutunk jövedelemhez. Ehhez érdemes megnézni a blogban ajánlott legegyszerűbb reklámozási lehetőségek oldalt, különös tekintettel az EasyHits4U oldalra!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen pénz dollár lehetőség jövedelem pénzkereset ptc oldalak netkereset egyszerű internetpénz netes pénzkeresei lehetőségek legegyszerübb pénz ptc szörf easyhits4u

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr462710196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása