HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Referáltak bérlése: megéri-e? Havi kb. 30 ezer Ft nulla befektetéssel!

2011.03.08. 15:50 netlovetta

Alapul a legjobban fizető, legstabilabb PTC-oldalt választottam. Úgy döntöttem, hogy ezen túl nem veszem ki a nyereségemet az OnBUX-ból, hanem azonnal visszaforgatom. Két kattintással számoltam átlagban, mivel szinte kizárt hogy mindenki kattintson, illetve, hogy mind a négy hirdetést lekattintsa. Eldöntöttem azt is, hogy nem kívánok pénzt fektetni ebbe, csupán tisztán azt, amint a neten már eddig is megkerestem. Természetesen, ha más oldalakon (itt látod a válogatást) elérem a kifizetési határt az mind beleteszem az onBux-ba.

Röviden összefoglalva, csak az OnBux-ra kattintva, a kezdetektől körülbelül fél év alatt, elérhető a golden-tagság, melynek éves költsége 90 dollár, ami önmagában is napi 8 egycentes klikkelést jelent. Továbbá azt jelenti, hogy a bérelt referálok általi klikkelésekért minimum 0,01 dollárt kapsz.
Ha megvan a golden-tagság, utána minimum 36 dollárnyi nyereséged lesz hetente!
Ez forintban csak az OnBuxból körülbelül 7000 Ft nyereséget jelent hetente, és a legalacsonyabb számítás szerint is 30000 Ft hasznot havonta!

Innentől fogva már csak az a kérdés, hogy mire vársz? Az OnBuxban csak négy hirdetést kell megnézned naponta, és havonta 30000 Ft-ot kereshetsz! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen pénz dollár bérlet ptc referal cash jövedelem pénzkereset haszon bérlés legegyszerübb pénz onbux hozamok

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr792722050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása