HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Ne gondolkozz globálisan - mások se teszik meg helyetted! A Mandura-őrület!

2010.04.22. 12:03 netlovetta

A Mandura-cég, amivel dolgozunk, és amely az Egyesült Államokban már hatalmas sikereket ért el, úgy döntött, hogy nyit a világ felé. Amit máris tudunk, hogy kezdetben Európában egy

minden komplex összetevőt tartalmazó vitaminitalt, és egy ugyancsak természetes összetevőkből származó nagy hatású fogyasztószer-kapszulát fog forgalmazni, és hogy a regisztráció – előregisztráció – ingyenes. Ettől még be kell jelölnöd, mit szeretnél a későbbiekben megvásárolni, és a miből mennyit, mert ez kötelező – még ha a később döntöd is el, vásárolsz-e, vagy sem. De ez még odébb van!
 
Van azonban más amire minden sürgető levél felhívta a figyelmemet, éspedig, hogy azonnal, de AZONNAL regisztráljak, mert amíg itt olvasom e lelkesítő sorokat, addig is százan és százan csatlakoznak a világ minden tájáról, éspedig lineárisan, azaz egyenes vonalban. Ez azt jelenti, hogy ez egy olyan rendszer, ahová a regisztráció után a világ bármely tájáról időben utánad regisztrálók mind alád kerülnek, tehát egyetlen hosszas vonalban épül a csapatod – ha akarod, ha nem. Amikor tegnap a regisztrációt követő másfél óra múlva megnéztem, hogy is néz ez ki, azt láttam, már 97-en regisztráltak alám, éspedig a világ minden tájáról – Ausztrálián át Olaszországból ésatöbbi ésatöbbi. Úgyhogy nem is beszélnék többet.
 
A Manduráról – élettani hatásairól, összetételéről stb. – néhány dolog megtudható (használd az első bejegyzésben ismertetett automatikus fordítás funkciót, ha olvasgatni akarsz az oldalon), valamint a regisztráció folyamata elindítható itt:

 

Regisztrációs segédlet magyarul, szerintem ezt nyisd meg először, mert a bemutató és regisztrációs oldal angol nyelvű):

 
 
 
(Zárójelekben közlöm, hogy amikor ma én 11  körül, vagyis a regisztrációmat követő kb. 16-18 óra után írom ezt a bejegyzést, már 234-en regisztrált alám szó szerint a világ minden tájáról anélkül, hogy a kisujjamat mozdítottam volna. Ezért egyelőre nem is értem, minek reklámozom ezt az oldalt, hisz nélkülem is nő az „üzletem”.
Mégsem értelmetlen a továbbajánlás, erről később további információkat közlök!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ital regisztráció fogyás rendszer energia vitamin automatikus energiaital őrület lineáris fogyibogyó regisztracio mandura percenkénti fogyasztókapszula

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr931942259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása