HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Gyors hozamok kis összegű befektetéssel

2010.11.14. 10:00 netlovetta

Az elkövetkező oldalak nem ingyenes befektetésekről fognak szólni, hanem olyan lehetőségekről, ahol 5-20 dollár befektetésével 1-1,5 százalékos napi hozamot vagy még többet lehet kivenni akár naponta is. Hosszabb távon pedig valóban munkahelyeket kiváltó rendszeres jövedelemre tehetünk szert! A témát nagyon komolyan igyekszem körbejárni.

Mindenekelőtt a legfontosabb dolog, hogy akik az elkövetkező oldalakat olvassák, azoknak felhívjam a figyelmét:  csupán tájékoztatni kívánok mindenkit arról, hogy léteznek ilyen befektetési lehetőségek, mivel a PSZÁF idevonatkozó törvénye szerint ezek a befektetések fokozottan kockázatosnak minősülnek!

 

Miről fognak szólni az elkövetkezendő oldalak?

A következőkben leírt befektetési lehetőségek által valós, havi 10-15% os hozamra tehetsz szert!

Ez csak átverés lehet?

Ha mégse, akkor hogyan lenne lehetséges?

Ha még így is lenne, akkor miért is nem ezt csinálja mindenki??

Az alábbiakban magyarázattal és képekkel illusztrálva

megválaszolom a fenti kérdéseket, illetve be fogom bizonyítani,
miért lehetséges és reális ez a hozam!

Dióhéjban az elkövetkezőkben közölt hozamok titka, hogy adott (online felületen is elérhető) cégek számára jövedelmezőbb a mi, “kisemberek” által adott befektetendő összegeket hozzácsapniuk a saját befektetett tőkéjükhöz, mint bankoktól hitelt felvenniük.

Ennek oka, hogy ezt gyorsabban, kevesebb adminisztrációval kaphatják meg tőlünk, ráadásul a válság hatására a bankoktól kapott kölcsönök feltételeinél jobban járnak. Cserébe a mi pénzünkből szerzett hozam jelentős részét visszakapjuk…

Hogy működik ez részletesebben?

Mivel is foglalkoznak eme cégek?

Pontosan mekkora az így elérhető hozam?

Mi erre a garancia/bizonyíték?

 
De először is: mi is az a HYIP, amiről itt a továbbiakban beszélgetni fogunk?

A HYIP = High Yield Investment Program (Magas Hozamú Befektetési Program)

Nem ritka a havi 5-250%-os haszon. Ezek különböző befektetési módokat használnak: van aki tőkébe, van aki vagyonba fektet, van aki akár egy másik HYIP-be. Nem titkolt, hogy vannak csalók is, nem kis számmal.

A HYIP internetes (virtuális) fizetési eszközöket használ (Pl.: Liberty Reserve, AlertPay Paypal, stb.), ezek azonnali és biztonságos utalást tesznek lehetővé. Rengetegen gazdagodnak meg ezen befektetési forma által.

Tudom, szinte túl szép, hogy igaz legyen, és itt jön a DE! (én is szkeptikus vagyok az ilyenekkel, és nem akarom, hogy bárki is becsapva érezze magát.) Ez mind igaz eddig, de nem teljes a kép, ugyanis nagyon sok a kamuprogram, sokan buktak és még fognak is ezeken. Mivel kockázatos, sokan kétségekkel tekintenek ezekre a rendszerekre.

Az előnyök és hátrányok ismeretében elmondható viszont, hogy a HYIP rendkívül termékeny is lehet. A feladat csak annyi, hogy folyamatosan figyeljük a piacot. Én magam is ezt teszem, nyomon követem a pénzügyeket, hiszen magam is tervezem, hogy valamennyi pénzt ilyen befektetési formákba tegyek.

Egy alapszabály van, amit sohase szegj meg: mindig annyi pénzt fektess HYIP-be, amennyit, ha elvesztesz, nem érzel jelentős veszteségnek!

Szólj hozzá!

Címkék: pénz befektetés dollár otthoni munka passzív jövedelem haszon e bankok gyors hozamok passziv jövedelem kisbefektetés hyip elektronikus befektetés

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr892295062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása