HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

A legegyszerűbb reklámozási lehetőségek!

2011.02.23. 14:11 netlovetta

Itt olyan lehetőségeket ajánlok, melyek jelentősen megkönnyítik számodra a tovább ajánlás lehetőségét anélkül, hogy ismerőseidet, barátaidat meg kellene keresned, és győzködnöd arról, hogy ők is vegyenek részt a munkában, amelyet Te végzel. Bár - első látásra bonyolultnak tűnik, mégis a legjobb oldal erre - kattints a képre, regisztrálj, töltsd le a toolbart, és használt a beágyazott fordítóprogramot!

És most nézzük meg, milyen lehetőségek vannak az oldal villámgyors továbbajánlására: Először is itt egy ún. Szabad Vírusmarketing-oldal. Nincs más dolgod, mint ingyenesen regisztrálni, majd az oldalon belül beírni azt a promóciós linkedet, amelyet reklámozni szeretnél. Ezt követően a jobb oldali sávban lévő Start linkre kattintva 30 másodpercig meg kell nézned valaki más oldalát, és ezért az általad ajánlott oldal 10-szer fog megjelenni. Ezt naponta akár többször is megteheted, úgy többször 10-szer jelenik meg az általad ajánlott oldal.

De nem ez az egyetlen nagyon egyszerű, ingyenes lehetőség! A másik: Itt a regisztrációs oldalon 6 linket találsz, amelyre kattintanod kell. Rövid idő után minden oldal tetején megjelenik egy kódszám, amelyet a vízszintesen egymást követő mezőkbe be kell másolnod. Ezután kitöltöd a regisztrációs adatokat, beírod a saját linkedet, amelyet tovább szeretnél ajánlani, és ettől kezdve a Te oldalat is folyamatosan meg fog jelenni a főoldalon szereplő linkek között. Ez egy nagyon ügyes és hatékony rendszer.

További lehetőség nagyon népszerű, több mint 380.000-ren (többek közt rengeteg magyar - amit a sok magyar nyelvű oldalból is láthatunk) regisztráltak az oldalra, mert nemcsak a saját promóciós oldalainkat, bannereinket ajánlhatjuk tovább ingyen, de még pénzt is keresünk. Ez a kissé bonyolultnak tűnő oldal azPopular 1:1 Traffic Exchange

 

 

Minden sokkal érthetőbbé válik, ha a regisztráció után letöltöd a toolbart, hiszen ezután a menüben megjelenő Site Menu legördülő menüpontjaiban mindent beállíthatsz, és mindenről információt is kapsz. Ezután a Surf Now! menüben kiválaszthatod, hogy az általad beállított oldalt, amit tovább szeretnél ajánlani, hány másodpercig nézzék a látogatók - 15 vagy 20 másodperc. Beállíthatsz 30 másodpercet is. de ez esetben a saját surf-jeid, vagyis kattintásaid nem 1:1 megjelenést fognak eredményezni - vagyis ahány oldalt nézel meg pl. 20 mp alatt, annyiszor nézik meg a Te oldaladat is mások 20 mp-ig.

Ezeket a lehetőségeket bármilyen más linked, oldalad továbbajánlására használhatod anélkül, hogy elő kellene venned a levelezési listádat! Hát nem nagyszerű?

Érdemes visszanézni az eddig ajánlott PTC-oldalakra is, mert azokat folyamatosan változtatom annak függvényében, hogy mit tapasztalok velük kapcsolatban.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen reklám pénz surf dollár lehetőség pénzkereset haszon rendkívüli növekedés ptc szörf 150 centes szörf

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr692683559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása