HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Újabb részesedési lehetőségek a Magyar Összefogás Programban!

2011.02.24. 14:59 netlovetta

Aki még nem ismeri ezt a kivételes lehetőséget, annak érdemes elolvasni a blogban leírt rövid bemutatót a programról.

A lehetőségek hatalmas tárházáról részletesebben ebben a blogbejegyzésben olvashatsz>>

Ám a mai nappal további webáruházak nyíltak, amelyek forgalma után szintén részesedsz főrészvényesként, illetve a vásárlások után részvényeket gyűjthetsz, amelyek akár egy életre szóló jövedelmet jelentenek számodra!

 

Az egyik a Magyar Termékek Áruháza - itt a regisztrációnál már kéri az adataidnál a MÖP-regisztrációs számodat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy máris részvényekkel kellene rendelkezned, csupán azt, hogy már regisztráltál a Magyar Összefogás Programba. Ezt megteheted a baloldali felső képre kattintva.

A újonnan nyitott áruház a Könyvajánlat - online könyváruház, amely máris szinte minden igényt kielégítő kínálattal rendelkezik, de ha nem találod kedvenc könyvedet, előrendelheted, és az áruház beszerzi azt a számodra.

Főrészvényesként tehát immár 5 webáruház forgalmának nyereségéből részesedsz, és vásárlásaiddal tovább növelheted részvényeid számát. Ez már önmagában is biztosítja azt, hogy az éves osztalékfizetésnél tisztességes nyereséget zsebelj be, és ez még messze nem minden...!

Természetesen mindenki maga dönti el, részt kíván-e venni a programban, melynek járulékos hozadéka a környezettudatos élet - minden egyes embernek része lehet abban, hogy egy élhetőbb bolygón éljünk -, új munkahelyek teremtése Magyarországon, és végre lehetőség arra, hogy a magyar gazdaság fellendüljön. És mindehhez nincs szükségünk az aktuális kormányok beavatkozására, csupán minél többünk összefogására, amivel egyúttal mindannyiunk zsebe is jól jár!:-)

Arra azonban fel kell hívnom a figyelmedet, hogy a 12 ezer forintért 30 db részvénnyel megvásárolható főrészvényesi státusz, mint akciós lehetőség hamarosan lezárul, mivel az érdeklődés hatalmas. Ezután pedig már csak 50 db részvénnyel válhatsz főrészvényessé, és élvezheted a főrészvényesi státusz rengeteg előnyét. Tehát gondold át, érdemes-e még sokáig halogatni ezt a lehetőséget!

Szólj hozzá!

Címkék: pénz részvény lehetőség közösségi passzív jövedelem jövedelem pénzkereset möp rendkívüli növekedés passziv jövedelem magyar összefogás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr352687577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása