HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Az interneten fellelhető befektetések világából!

2010.11.23. 17:00 netlovetta

Click Here For Fast Cash!! Szabályt fogok szegni, mert az elkövetkezendőkben mutatok majd néhány olyan oldalt, amely befektetéseket kínál. Hagsúlyozom (ismét sok-sok felkiáltójel!), hogy ha bárki belevág ebbe a dologba, az esetleges veszteségeiért nem vállalok semmilyen felelősséget! Én körbejárom ezeket az oldalakat, és azt nézem meg, melyik jár a legkisebb kockázattal, melyek az előnyei és a hátrányai. Mindössze ennyit tehetek, de a döntés természetesen a Tiéd, ahogyan a felelősség is! Tehát itt egy oldal. Megnéztem, mi szól mellette.

Click Here For Fast Cash!!

Ez egy olyan oldal, ahol bizonyos "kényszerített mátrixban" pozíciókat vásárolhatsz magadnak. A minimális befektetendő összeg 5 dollár csakis AlertPay számláról (számlanyitási segédlet magyarul itt>>). Ezzel az összeggel 1 pozíciót vásárolhatsz, ami azt jelenti, hogy ha valaki szintén vásárol az 1-es pozícióban 5 dollárért, akkor annak bizonyos picike százaléka a nyereséged.

Ez persze nem hangzik különösebben kedvező ajánlatnak, és ha végignézed az oldal fórumát, az emberek (nagy lelkesedés!) általában 10-20-50 dollárért vásárolnak pozíciókat, sőt, már a regisztrálásnál a 2. pozíciót kínálja fel 10 dollárért. A fórumon olvasható lelkes nép (akad köztük magyar is!) nem is foglalkozik 5 dolláros 1-es pozícióval, ami valahol érthető, mert ebben a pozícióban - főleg továbbajánlás nélkül - nem valami szapora a pénz gyarapodása.

Egynéhány dolog azonban mindenképpen az oldal javára írandó. Először is valóban 5 dollárt emel le az AlertPay számládról, nincsenek járulékos költségek, amelyeket az oldal a saját fenntartására zsebrevágna már a regisztráció alkalmával is - nyilván nem abból keresi a pénzt, hogy valaki regisztrál. Ez nem szokványos az ilyen oldalaknál.

Másodszor a befizetett 5 (10-20 akárhány) dollárod bármikor visszavonható, tehát ha meggondolod magad, visszautaltadod a pénzedet az AlertPay-számládra.

Van egy érdekes letöltés (download) oldala, ahol nagyon sok érdekességet, információt találhatsz apró zip.fájlokban. Ez egy jó kis plusz-szolgáltatás, ami azt bizonyítja, hogy az oldal azon túl is törődik az oda regisztráló befektetőivel, hogy pörgő nyereséget kínál fel a résztvevőinek.

Természetesen pörgő nyereségre két módon tehetsz szert, valójában mindkettő alkalmazásával: az egyik, hogy továbbajánlod az oldalt, a másik, hogy magasabb pozíciókat vásárolsz, tehát pl. velem ellentétben nem csupán 5 dollárt fektetsz be.

Javaslom, tanulmányozd át az oldalt. Nézd meg a fórumot, és döntsd el, érdemes-e vállalnod némi kockázatot. Annyi bizonyos, hogy a rendszer automatizmusa és újdonsága miatt az oldal eltűnése (a pénzeddel) egy ideig még nem valószínű.:))

 

1 komment

Címkék: pénz dollár lehetőség jövedelem pénzkereset alertpay egyszerű internetpénz kisbefektetés kényszerített mátrix

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr132468237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netlovetta 2010.11.25. 15:04:01

@new1york: Levélben, és csak rajtam keresztül ajánljatok munkát - ezt kértem már!
süti beállítások módosítása