HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Szeretsz játszani? Most megteheted ingyen, mégis sok pénzt nyerhetsz!

2010.11.29. 16:10 netlovetta

Kapsz 5 dollárt és 5 kredit bónuszt ingyen. 5 kredittel ötször forgadhatod meg a kereket, és már ezzel is számtalan nyereményhez jutsz, plusz kreditekhez, ingyen-könyvekhez (Végleges fogyás, hogyan vonzd be a pénzt - én ezeket nyertem, valamint másfél dollárt és számtalan kreditet.) Persze, akit Fortuna a kegyeibe fogad, akár még a JackPotot (ezer dollárok) is elviheti. Ha összeszedtél 20 dollárt, már kérheted is ki a pénzedet. Ha meghívod a barátaidat, ismerőseidet egy kis játékra, de csakis az oldalon belül (nincs ref.link), minden regisztrált játékos után újabb 5 kredithez jutsz. Kis szerencsével néhány meghívottad regisztrációjával könnyedén összeszeded a 20 dollárt, és még remekül is szórakoztál!:) Tehát, mivel, mint írtam, nincs ref.linked, ezért ha engem ajándékoznál meg 5 kredittel, hogy én is tovább játszhassak, csak küldd el az email-címedet (másra nincs szükség) a munkak30@gmail.com email-címemre, a tárgyba pedig elég annyit írnod: wincash. Sok szerencsét mindannyiunknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr802481447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása