HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Website Tester - ezúttal magas jövedelem INGYEN!

2010.06.21. 12:22 netlovetta

Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás szerint azt mondom, miért is ne?

Úgylátszik, az egyvonalas marketing reneszánszát éljük. Ugyanis itt is a gyorsaság számít. De mégis gyorsan néhány információ, amit én is úgy kaptam levélben:

Tesztelj weboldalakat a világon több piackutató cégnek. Ezzel hetente 1-10 órányi munkával akár heti 1000 $-t is megkereshetsz!

De ha a weboldal-tesztelő munka nem érdekel, építhetsz magadnak passzív jövedelmet kétféle módon!

A levél szerint, amit én kaptam, minden új regisztrálónak 400 $ üti a markát szeptember 1-jén, amikor a tesztelési munka beindul!

Jövedelemépítés 1.:  villámgyors regisztrációval! Ugyanis minél előbb regisztrálsz, a világ összes tájáról utánad regisztrálók (ahogy ezt már a Mandura és újabban más lehetőségek esetében is láttuk) alád kerülnek, és az ebben a medencében szerzett jövedelmed 0,5 %-nyi dollárt jelent az előregisztráció lezárultakor, vagyis szeptember 1-jén, majd azt követően minden hónapban.

Másodszor: a regisztráció után azonnal megkapott ref.(továbbajánlási) linkeden keresztül (ami ilyen piros) tovább ajánlhatod ezt az ámulatra méltó lehetőséget a szokott módon: nyomorgó vagy nem nyomorgó ismerőseidnek, barátaidnak, rokonaidnak stb., amely után 10 mélységben további dollár/euro-nkénti 2,5 %-ot.

Egy rakás kérdés merülhet fel mindenkiben - természetesen bennem is. De azért regisztráltam, hátha tényleg lehet majd vele dolgozni is, amire persze mindenkit bíztatok!

Tehát regisztrálj itt és most, >>>>>>> és nézd naponta, hogy növekszik a csoportod és a pénzed.

 

Az enyém egyébként ma, 4 nap után - ebben a percben természestesen, mert a következő percben már többen lesznek - ilyen csodásan néz ki:

Saját csoport Munkatársaim Potenciális jövedelem
36932 0 769,32 US $

 

223 komment

Címkék: ajándék nyeremény őrület ingyen pénz egyszerű internetpénz legjobb netes pénzkereseti lehetőség legjobb pénzkereseti lehetőség egyvonalas marketing rendkívüli növekedés ingyen passzív jövedelem web tester website tester eloregisztracio

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr312097748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netlovetta 2010.09.24. 19:08:39

@netpénz: ...hiszen pontosan ezért született az a blogbejegyzés.
Köszönöm.:D

Bözsőke 2010.09.24. 20:37:08

pressroom.prlog.org/alphamarketresearch/ sajnos nem engedi el amit írtam ! hiába kínlódtam vele , írtam nekik ,hogy hová tűnt az oldalam ,nem továbította !MÁR NEM HISZEK BENNE !

mytester 2010.09.25. 07:59:45

@Bözsőke: Elküldi csak oda kell figyelni pár dologra pl:ékezet nélkül írd a neved,a tárgynál 10 karakternél nem lehet kevesebbet írni.De kiírja a hibákat a piros keretbe.Én is megjártam most, meg akartam változtatni a kifizetési módot és azóta nem enged belépni azt írja hogy a felhasználói név és a jelszó nem egyezik.Nem tudom mit csináljak!Valakinek valami ötlet?Írtam nekik de nem tudom válaszolnak-e.

észrevevő 2010.09.25. 12:51:24

@netpénz: A hozzászólásom megállja ebben a fórumban a helyét!

Indoklás:
1. Mindig ahhoz a témához kell hozzászólni, ami adott. Ebben az esetben a Website Tester a téma.
Hogy egy másik fórumot nyitottál, más témában, és van egy kis hasonlóság köztük, az egy másik dolog. Ha szeretnék majd hozzászólni ahhoz a fórumhoz, majd megteszem, de jelenleg a Website Tester fórumához szerettem volna hozzászólni.
2. A link kérdés is megállja itt a helyét, csak mélyebbre kell belelátni, azaz arra reagáltam, hogy pl. a Website Tester által megszerzett adatokkal hogyan élhetnek vissza. Tehát arra láthattunk példát. (Amúgy meg te kérted meg az egyik hozzászólót, hogy adjon neked tanácsot hogyan élhetnek vissza a megszerzett adatokkal). Mi sajnos nem tudjuk/tudhatjuk milyen szervezetek állhatnak a Website Tester mögött, azt sem tudjuk mi a céljuk az adatok felhasználásával, de az óvatosságot mindig tartsuk szem előtt.

Köszönöm megértésedet!

kata47 2010.09.26. 11:54:38

@netlovetta: Köszönöm. Elvileg megoldottam, gyakorlatilag meg majd kiderül.Köszi

kata47 2010.09.26. 12:01:11

Sziasztok. Többen írtátok, hogy nem válaszolnak vissza vagy nem tudtok be lépni és hasonlók. Meg osztom a saját bőrömön tapasztaltakat. Én ezeket végig jártam kínlódtam magam is. Írtam nekik és persze nem válaszoltak, de csoda történt és pár nap múlva ami kb. 1 hét volt minden meg oldódott. Pár napja minden rendben van és működik, csak munka nincsen.

netlovetta 2010.09.26. 13:30:41

@észrevevő: Elmondom, miért nem állja meg a helyét ez a bejegyzésed ebben a blogban, és miért az általam hivatkozott blogbejegyzésben.
1. Ebben az egy bejegyzésben 77 hozzászólás van, tehát a Te valóban fontos bejegyzésed itt el fog sikkadni.
2. A Website Tester témáját a technet.hu hír azért nem érinti, mert egy olyan munkaajánlatról szól, amelyet idézve: "Íme a levél, ami kamu álláslehetőséggel kábít. A levél tárgya szerint"from luxury goods company", azaz luxuscikk-cégtől érkezik. Ne válaszoljanak az e-mailre!" Másrészt a spam-szűrőkben megjelenő levelek megjeleníthetők, és a számunkra fontos ajánlatok onnan is elővehetők. Ezt a cikk nem említi.
3. A Hír TV Kék Híreken megjelenő link végképp nem illik a Website Tester témakörébe, hiszen erről szól: "A rendőrség keresi az internetes csalók áldozatait. - Eddig csaknem háromszáz sértettjét azonosították a rendőrök azoknak a csalóknak, akik olcsó laptopok ígéretével tettek közzé hirdetéseket az interneten."

Viszont ezek a hírek - amelyeket szerintem mindenki megköszön Neked (én is) - pontosan illeszkednek a netlovetta.blog.hu/2010/09/24/a_legujabb_ellenallhatatlan_marketing_szisztemak_valamint_mire_vigyazzunk_ha_a_neten_szemelyes_adata bejegyzés koncepciójába, ami pontosan azzal a céllal jött létre, hogy bárki, aki hasonlóról tudomást szerez, oda tegye az ilyen bejegyzését.

Nem vitatkozni szeretnék, hanem segíteni! Mindenkinek. Ezért írtam külön bejegyzést a lehetséges internetes csalásokról!

Bözsőke 2010.09.27. 12:21:53

KÖSZÖNTELEK BENNETEKET ! Szeretném megkérdezni tőletek nektek be jön a számláló oldalatok nekem 1hete már nem ÉS EGY CSOPORT TAGOMNAK SEM ,pedig elfogadta az aktiválást más rendben van látom a csoportom is ,csak az én vebsite tester oldalam nem úgy jön be mint azelőtt ,kérlek aki tudja a válasz írja meg köszönöm üdv Bözsőke

Bözsőke 2010.09.27. 12:29:43

@mytester: Köszönöm segítettél, megjött az aktiváló linkem ott látok mindent ,de lehet hogy már a számláló oldalt akkor elveszik,sehogy nemtudok bemenni de a számláló oldalamat nem látom ,vagy az már megszűnt ?köszike üdv Bözsőke

netlovetta 2010.09.27. 18:45:59

Sziasztok! Milyen számlálóra gondoltok? A GV-re? Mert annak a láthatósága megszűnt abban a pillanatban, amikor az előregisztráció befejeződött. Én legalábbis soha többé nem láttam.

Bözsőke 2010.09.27. 20:20:19

@netlovetta: Köszönöm a segítségedet mert azon idegeskedtem ,hogy eltűnt az oldalam ,de én is gondoltam hogy elvették ,de nem voltam biztos mert mindenki azt az oldalt keresi,megnyugodtam most,csak akkor annyit kell tennem hogy banki átutalást kértem de nincs számlám nyitva ,nyissak számlát? és hogyan itt nem tehetem fel a számlaszámomat kérlek segíts ,többi minden megvan aktiválva van minden ,köszönöm a segítséged ,mindig alig tudok bejönni nem akar engedni az oldalra ,köszi üdv Bözsőke

gyík arcu 2010.09.28. 08:06:59

Sziasztok!Még mindíg nincs aktíváló linkem!Kb.1 hete!Tudtok valamit?Én írtam az adminnak, de semmi válasz!

gyík arcu 2010.09.28. 08:25:28

Még egy kérdés!A Paypal nem jó nekik?És ha nem miért?

netlovetta 2010.09.28. 10:16:52

@gyík arcu: Fogalmam sincs. Rengeteg e-bank van a neten, kapásból fel tudnék sorolni 5-10-et, ahol nekem is van számlám. Ha én lennék egy weboldal cégvezetője, lehet, hogy pl. csak Neteller-es e-bankra lennék hajlandó Neked pénzt utalni. És miért? Mert jogom van a nekem megfelelő bankot kiválasztani.

kata47 2010.09.28. 11:34:39

netlovetta. Kérlek segíts. Az Alertplay számlám készen van. Ha magyar bank számláról szeretnék utalni ALERTPLAY számlára mit kell tennem. Mert próbálkoztam de most már nem értek semmit. Vagy jól csináltam és várnom kell?? Köszi.

netlovetta 2010.09.28. 12:55:10

@kata47: Hűha!:)) Én még nem utaltam pénzt AlertPay számláról, de ha a magyar bankszámládat hitelesítetted az AlertPay oldalán, és a deposit-menüben mindent úgy töltöttél ki, ahogy kell, valamint a számládon is szerepel a megfelelő összeg, illetve annyit utaltál, amennyi az AlertPay által megszabott minimum (azt hiszem, ez 20 dollárnak megfelelő összeg), akkor baj nem lehet. De ha használod a beágyazott fordítóprogramot, nem hiszem, hogy el tudnád rontani az utalást.:) Remélem, segítettem valamennyit.

kata47 2010.09.28. 15:32:15

@netlovetta: Igen a magyar bankszámlámon meg van a forint összeg amit utalni akarok. De most nekem kell utalni itteniről alertplayra, vagy ök vonják le? ha kérem. Nekem ez nem világos. Bocsi. Hogy is működik ez pontosan?? Már semmit sem értek. Azért kérdezem mert itthon a bank azt mondta nekem, hogy nem tud utalni mert ott nincs számlaszám és nekik nincs mire utalni. Na ezért nem értek semmit. Bocsika. Köszi

netlovetta 2010.09.28. 16:01:15

Leírtam a magyar bankszámláról való utalás menetét a netlovetta.blog.hu/2010/08/30/alertpay_szamlanyitasi_segedlet_magyarul oldalon. Amit nem, de mindjárt pótolom, hogy mielőtt a bankodból tranzakciót indítasz az AlertPayre, vagy utaltatni akarsz az AlertPayről a bankszámládra, hitelesítened kell a bankszámládat. Hogy hitelesítetted-e, azt a Home/My Profile/ Bank Accounts-ban a bankszámlád fölött lévő menüsor Status menüpontjában látod. Ha confirmed, akkor hitelesítetted, ha nem, lesz ott egy jelzés, hogy hogyan tedd meg. A számlád mellett a link: Deposit Instructions fogja megmutatni, hogyan kell végrehajtanod az átutalást. Minden egyéb meg ott van az AlertPay oldalon, a linken.

kata47 2010.09.28. 18:42:28

@kata47: @netlovetta: Ne haragudj, hogy megint zavarlak. A többiek és Te is bolondnak hiszel azthiszem ennyi sok kérdés után. A magyar számlámat már tegnap megcsináltam, csak az utaláshoz, de nem ellenőriztem a státuszom. Most azt hogyan kell? mert itt nem derül ki./ legalább is nekem./ és a city bank milyen szerepet játszik? Azok a kodok amiket leirtál mindig érvényesek, csak be kell másolni? mi az a tranzakciós kód. hol tudom meg nézni az enyémet???Köszi, és Bocsi

Bözsőke 2010.09.28. 20:10:15

@netlovetta: Neharagudj ,hogy is van ez? még pénzt nem adtak amit eddig dolgoztunk és mi nekünk kell fizetni utalni nekik 20 dollárt ,mért nem vonják le abból ami ő tőlük jár ,ez nagyon érdekes kezd lenni,ha tisztességesek akkor lakás címre postai úton is utalhatnának de ,ne szívesen adják ki az emberek a számlájaikat ,üdv Bözsőke

netlovetta 2010.09.28. 20:44:42

@Bözsőke: Sajnos rossz helyen beszélgetünk a Katával!Nem a Website Testerről beszélgetünk, hanem az AlertPay e-bankról.

netlovetta 2010.09.28. 20:46:54

@kata47: Nem az a bolond, aki kérdez, hanem aki olyasmiről tájékoztatja a nagyközönséget, amiről nincs ismerete:))
De a lényeg:
1. Az AlertPay-jel kell ellenőriztetned, hogy a számla, amit megadtál, hozzád tartozik. Sajnos én mér érvényesíttettem a számlámat egy sms-lehetőséggel, azaz megadtam egy mobil telszámot a számlám elfogadása után, és kaptam egy 3 jegyű kódot, amit beírva érvényessé vált a számla. Próbáld ezt megkeresni ott, ahol látod a számlád státuszát a profilodban (Használd a fordítóprogramot úgy, hogy beállítod automatikus fordításra, így akármilyen oldalt letöltesz, azonnal látod, mi van ott.
2. A City-bank egy példa. A mechanizmus minden banknál ugyanaz.
3. A tranzakciós pin egy tetszőleges 8 jegyű szám, ezt neked kellett megadni, amikor AlertPay-számlát nyitottál.

Lécci tedd meg nekem, hogy az AlertPay-számlával kapcsolatos dolgokat ott kérdezed meg, ahol a leírása van, mert - amint láthatod - Bözsőke félreértette a dolgot, azt hiszi, a Website Testerről beszélgetünk! Miközben az AlertPay-ről.:))) És én tévedtem, kivenni nem tudsz kisebb összeget az AlertPay-ról, mint 20 dollárt, a küldési minimum az, ami, ha jól emlékszem, 5 dollár.

gyík arcu 2010.09.29. 09:04:32

Szasztok!
Kapott már valaki közületek valami tesztelni valót?Mert én még semmit!Aktív az oldal ,de semmi állásajánlat pontosabban tesztelni való!És tudna valaki mondani valamit arról, hogy mi lett az eddig össze kuporgatott potential incommal????

kata47 2010.09.29. 15:40:26

@netlovetta: Köszönöm a kielégítő válaszodat. DEEE azért sem hagylak békén, mert az Alertpay-n nem igazodok el még fordító programmal együtt sem. A tranzakciós kóddal van a bajom mert, ez a számla évekkel ez élött lett nyitva, amit elfelejtettem és nem használtam még soha. Akkor nem írtam fel semmit, és most ellenőrző kérdéseket tesz fel és persze nem tudom mit válaszoltam rá akkor ,ezt sem írtam fel. Most mit tegyek???
A telefonos dolog amit írtál már meg van. Köszi Szia

netlovetta 2010.09.29. 18:58:10

@kata47: Nem kell békén hagynod, viszont direkt kiraktam az oldalsávba a bejegyzések nagy részét, hogy az AlertPay ismertetőn beszélgessünk az AlertPay-es problémákról.

De hogy a kérdésedre válaszoljak: nyiss egy új számlát egy másik email-címmel, és a továbbiakban mindent írj fel, jelszót stb. Most már szerintem jobban tudsz mindent, mint én.:)))))De ha mégsem, használd a netlovetta.blog.hu/2010/08/30/alertpay_szamlanyitasi_segedlet_magyarul linket, és kövesd lépésről lépésre.

netlovetta 2010.09.29. 18:58:59

@gyík arcu: Kövesd őket a twitteren. Abból mindent megtudsz, mivel vergődnek éppen.:)

kata47 2010.09.30. 15:07:31

@netlovetta: köszönöm. ugy teszek. szia

nemethbandika 2010.10.01. 17:36:35

Twitteren igencsak megindult az örömünnep. Elvileg napok választanak el minket az első állásig.

Lényegében jelenleg még a felhasználók ellenőrzését végzik, megakarják teremteni a tisztességes feltételeket. Tény, abban igazat adok h 400.000 embert csak úgy le ellenőrizni nem kis munka.

www.youtube.com/watch?v=_PXn701M70o

09.20 -i üzenet.

fejem a tehenem 2010.10.01. 17:53:29

@netlovetta: "mivel vergődnek éppen" lol :D

feles 2010.10.02. 10:54:07

Meg van az első melóm!

DMárti 2010.10.03. 14:08:32

Kedves feles!
Segíts, kérlek! Ezt hogy csináltad? Mert én nem találtam mást, mint a twitteren az üzenetet. Hol találtad meg a melót? Az oldal mely címszava alatt keressem?
DMárti

feles 2010.10.03. 16:19:35

Belépsz a mytesterjobs.com-on az oldaladra és rákattintasz a job offers-re majd az acceptre. Elmész az oldalra amit meg kell nézned nem kell fél órát tötymörögni vele se aztán vissza az oldalra ott lesz egy gomb majd amire rá kell kattintani és feltesz pár kérdést az oldallal kpcsolaban azokra válaszolsz és leOKézod ennyi. Majd ha később több lesz akkor jó lesz ez. De legalább már van valami. Amúgy aki kíváncsi annak elárulom hogy 0.24$-t kaptam ezért az 5 perces semmiségért. Az lenne jó ha napi 10 lenne akkor már elfogadható összegeket lehetne levenni havonta az egyenlegről :P

kata47 2010.10.03. 17:03:44

Feles. Találtál munkát?? Angolul van ugye??? azért kérdezem mert én nem kaptam.Köszi. Kata

feles 2010.10.03. 17:14:25

Igen angolul volt.

DMárti 2010.10.03. 17:35:13

Köszi, feles!
A job offers-en csak ezt írja ki nekem angolul: "Jelenleg nincs állásajánlat felelt meg a nyelvek fejlesztése érdekében. Nézz vissza holnap új állásajánlat" . Nincs semmiféle gomb se. A Te munkád milyen témakörben jelent meg? Mert talán téma-függő is a dolog?
DMárti

feles 2010.10.03. 17:53:48

Könyv kategóriába sorolnám amit kaptam ilyen spirál füzet szerű valamiket akarnak azon az oldalon elsózni amit teszteltem. Ilyen témák voltak amiről írtak azokban a füzetekben hogy fogfehérítés randizás meg számítógépes vírus védelem stb...

feles 2010.10.03. 17:56:28

www.helpfulreports.net/ ez az oldal volt amit át kellet nézni.

fejem a tehenem 2010.10.03. 19:23:03

Sziasztok, emberek! :)
Én is megkaptam a munkámat, ugyanezt az oldalt kellett átnéznem, ár dettó.
Nem volt nehéz. (Legalábbis közepes angoltudással és némi online szótárral.)

kerir 2010.10.05. 08:11:48

Sziasztok!

Olyan gondom van hogy pár napja nem enged be az oldalra a saját jelszavammal a rendszer!
Már többször is módosítottam de utána sem enged be!

Más is tapasztalt ilyet??

Üdv.

mytester 2010.10.05. 08:53:56

@kerir: Szia!Én is így jártam!Én a fizetési módot akartam megváltoztatni és azóta nem enged be.Kértem új jelszót de úgysem jó.Kb.másfél hete mindennap írok nekik de még semmi.Te is adatot módosítottál?

loloka48 2010.10.05. 09:45:40

Sziasztok! Amint átjavítottam az érdeklődési körnél angolra a nyelvet, abban a minutumban megjelent az első munka, ami szerintem mindenkinél ugyanaz a teszt volt.

kerir 2010.10.05. 09:59:09

@mytester:
Szia! Arra már nem emlékszem pontosan hogy miután történt az hogy nem enged be!

DMárti 2010.10.05. 12:56:15

Sziasztok!
Én is átjavítottam a nyelvet angolra, az érdeklődési körnél mindent kipipáltam (kivéve a 18 éven felüli tartalmat). Ugyanezt tettem a "meghívottaimmal" is, és csak 2-en kapták meg (ugyanazt) a munkát, a többiek - velük együtt én sem. 2 emberem még mindig nem kapta meg a megerősítő linket, hiába írtam a MyTester-nek. Mindenesetre naponta lesem a "fejleményeket".
DMárti

Bözsőke 2010.10.05. 15:15:59

Sziasztok !Engem sem engedett be 1hétig,többször próbáltam és egyszer csak úgy döntött be enged ,de munka nincs egyenlőre ,kiírja próbálja később üdv Bözsőke

mytester 2010.10.05. 15:45:11

@kerir: És neked is kiírja hogy a felhasználónév és a jelszó nem egyezik?

Bözsőke 2010.10.05. 16:07:01

Sziasztok ,megjött az első munkám 0.24$-t kaptam ezért az 5 perces értékelésért ,Amint átjavítottam az érdeklődési körnél angolra a nyelvet, abban a pillanatban megjelent az első munka, ami szerintem mindenkinél ugyanaz a teszt volt. veb lapjuk értékelése .üdv Bözsőke

Bözsőke 2010.10.05. 17:23:02

Sziasztok ,megírnátok .hogy mit jelent a kupon 80% -os kedvezmény ,nem értem ,az első munka után írta ki ,köszi Bözsőke

kerir 2010.10.06. 08:19:11

@mytester:
Igen, nekem is azt írja ki, hogy nincs egyezés!

sziszy85 2010.10.06. 22:28:18

Sziasztok!
Én azért írok mert a segítségeteket szeretném kérni!Anno valamikor regisztráltam magam egy angol oldalon,az a baj,hogy már nem tudom,hogy melyikre és most a napokban küldtek nekem egy emailt,hogy nyertem valami elektronikus lotto sorsoláson,állítólag az én email címemet dobta ki nekik a gép!Bemásolom amit küldtek:

Nyilvános kapcsolat tiszt!

Következő hivatalos eredményeinek közzétételét az E-mail elektronikus online nyereményjátékok által szervezett Irányítószám Loterij tartott Amszterdamban Hollandia, melyben az elektronikus e-mail címét mint kiderült, az egyik online győztes e-maileket az 1. kategóriába tartozó, és ezért váltott ki készpénzben odaítélése 1000000 euró (egymillió euró csak), az alábbi adatokkal kapcsolódik.

(I) díj számok: TL 22/53/110DF
(Ii) e-mail jegy száma: TL74/633/RS
(Iii) a sorozat száma: 33/711/641/INL
(Iv) Hivatkozási szám: TL/822/552/11AK

Minden résztvevo választottak egy számítógépes rendszer fordulóban kiállított több mint 20.000 vállalat és a 30000000 egyének e-mail címét és nevét az egész világ által nyilvántartásba vett különböző területeken a mi lottó program.This sorsolás megrendezését a holland minisztérium Kultúra és sport, így állítva a díjat szabályozza a holland törvények provison.

A vizsgálatok és eljárások a követelést, vegye fel a kapcsolatot Állítás tisztviselő az alábbiak szerint:

Név: Dr.Larry Hans
Tele :0031-684-617-939.
Válasz e-mail alább:
drlarryhans@aol.nl

Vegye fel a kapcsolatot a követelés Agent számított 5 munkanapon belül, hogy könnyebben fel díjat.

És ezután én írtam nekik,hogy mi is ez,és arra is válaszoltak!Azt is bemásolom!

sziszy85 2010.10.06. 22:36:24

Postcode Loterij Nederland
Van Eeghenstraat 70.1071GK,
Amsterdam,De Nederland.
Tel : 0031- 684617939
Fax: 0031- 847385539.

Date:5th October, 2010.

Címzett: győztes,

Ez elismerni kézhezvételét, amely a mail.We szeretné felvázolni itt az Általános Szerződési Feltételek hivatkozva a nyerő.

Igényét feldolgozást igényel a következő:

1, Ön, hogy adja meg nekünk a lehető leghamarabb egy érvényes azonosító okmányt, amely igazolja már elérte a támogatásra jogosult 16 éves kor felett.

2, igazolását követően, hogy Ön jogosult, a forma lesz processed.The nyomtatványt kell megfelelően kitöltött, mert fogják levetíteni az eltérés.

3, A fájl nyílik meg az Ön által a Jogi Osztály igazolását követően, hogy az információk meg vannak adva a kitöltött űrlapot a valóságnak.

4, Ön, hogy töltse ki a csatolt (benyújtás formában) lehetővé teszi számunkra, kezdődhet a feldolgozását a győztese, és visszaküldi a nyomtatványt faxon vagy e-mail mellékletként az e hivatal.

Megjegyzés: Ne feledje, hogy a díjat nyereménye közjegyzővel kell hitelesíteni a Bíróság itt Hollandiában Devizakülföldiek előtt a következő átadását a díjat.

Gratulálunk előre!

Tisztelettel a szolgáltatás

Dr.Larry Hans,
Foreign Service Manager

Én erre még semmilyen adatomat nem adtam még ki nekik mert nem tudom eldönteni,hogy ez egy átverés vagy igaz is lehet!?Arra kérnék mindenkit,hogy aki tud az segítsen,hogy mi tévő legyek!Előre is köszönöm!

PAULEE 2010.10.07. 23:27:07

biztos h kamu az egész...ha vki jót akar magának nem ad meg telefonszámot vagy csak kamut...meg persze olyan emailcimet amit nem használ...énis ugy tolom
az egész honlap már a kinézete alapján is 1 orbitális átverésnek tűnik...valakinek ennyit megér az hogy összegyűjstsön pár százezer e-mailt és telefonszámot...persze ő jól jár de az egészből mi nem fogunk látni 1 vasat se..ugyanmár mi volt az a tesztelni való oldal 1 nevetséges vicc...pár reklámmal...

DMárti 2010.10.08. 17:52:29

Kedves sziszi85!
Be ne dőlj! Évekkel ezelőtt én is azt tettem, amit Te, aztán rájöttem, hogy egy nagy átverés az egész! Nézd meg a levelezési címet: gmail-es, vagy valami "közönséges", bárki által használható cím! A levél nincs befejezve... Ez tipikus pénzlehúzós spam! Ne válaszolj az ilyen jellegű levelekre, mert a végén még Te fázhatsz rá! Én valahogy úgy jöttem rá, hogy a keresőbe beírtam a nevet, az elvitt olyan spam bejelentő oldalakra, ahol letiltott neveket, témákat találtam! Köztük vannak az ilyen lottó-nyereményes levelek is, mint a szélhámosság egyik módja.
Ne sajnáld az időt arra, hogy SAJÁT VÉDELMEDBEN legyél tisztába az ilyen levelekkel.
Sajnálom, hogy lehűtöttelek, de tudod: jobb félni... és levédeni Magadat!
Szeretettel:
DMárti

DMárti 2010.10.08. 18:03:40

Kedves sziszy85!
Be ne dőlj az ilyen jellegű leveleknek! Hivatalosnak tűnnek, de nézd meg a rajta lévő email címet: gmail, vagy bármelyik "közönséges", bárki által használható cím. Évekkel ezelőtt én is bedőltem az ilyen lottó-nyereményes levélnek, míg egyszer csak beírtam a keresőbe a dán/holland/spanyol/stb kapcsolattartó nevét, és az elvitt egy spam-ellenes oldalra, ahol információkat gyűjthettem az ilyen lehúzós, tiltott oldalakról! Ne sajnáld az időt: A SAJÁT VÉDELMEDBEN nézz utána alaposan ezeknek az oldalaknak, a nem létező küldőknek, még mielőtt nagyon pórul járnál!
Sajnálom, hogy lelohasztom lelkesedésedet!
Szeretettel:
DMárti

mytester 2010.10.08. 18:59:12

Sziasztok!Nekem tegnap jött egy emailem hogy xy bank átutalt a kártyámra pénzt.Nem nyitottam meg az emailt csak a címét olvastam és persze mikor beírtam a bank nevét a keresőbe egy nigériai bankot dobott ki.Na mi mást:-)Én azelőtt nem kaptam ilyeneket csak amióta a websiténél vagyok:-(Ja és persze mr.Chang is ír szinte mindennap.Vigyázzatok ezekkel a hülyeségekkel semmi adatot ne adjatok ki!

Bözsőke 2010.10.11. 09:21:22

Sziasztok ! ?Szeretném kérdezni jött -e valakinek munka tesztelés,az utóbbi hétben ? Mert nekem csak 1 ,köszi Bözsőke

gyík arcu 2010.10.11. 17:35:04

A múlt héten kaptam egy nyavalyás melót, 0,24 dolcsiért!De ez is csak kupon!Nem tudom mi a helyzet ezzel a melóval!Ha tudtok valamit írjatok!Én csinálgatok közben ptc oldalakat, hasonló munka mint ez csak kérdőívet nem kell kitölteni!De szerintem ismeritek ezt a munkát!

mytester 2010.10.12. 19:23:45

Sziasztok!Úgy látom semmi változás a websiteternél:-(Én még mindig nem tudok belépni és már meguntam az üzenet küldözgetést is nekik.Beregisztráltam egy fórumra hogy hátha valaki járt ugyanúgy mint én de nem.Viszont ezen a fórumon már nagyon ki akarják ugratni a nyulat a bokorból a websitevel kapcsolatban.Egy úriember a cégével tesztelésre jelentkezne a websiténél csak annyi a bökkenő hogy nem tud angolul.Ezért keres angolul jól tudó emberkét akivel megtanítaná a cége adatait és jelentkeznének.Így hátha olyan dolgok is kiderülnének amik eddig rejtve voltak előttünk.Szerintem nem rossz ötlet.

Bözsőke 2010.10.14. 09:32:37

@mytester: Szia !Én azt tanácsolom ,hogy ne úgy lépjél be ,ahogy kiadja és rákattintasz a belépsre ,mert úgy engem sem enged be ,mindent írjál be az imél címed és jelszavadat ,és beenged akkor ,üdv Bözsőke

kata47 2010.10.14. 11:50:38

netlovetta. hol írhatok neked Alertplay ügyben. mert már megint gondom van. köszi

mytester 2010.10.14. 12:01:10

@Bözsőke: Hiába írom akárhogy nem enged be!Nincs egyezés azt írja ki ugyanúgy mint kerirnek ő sem tud belépni.De azért köszi!

kata47 2010.10.18. 09:46:01

HURRRRÁÁÁÁÁÁÁ Meg van végre az első munka magyarul. de sajnos csak egy.

nemethbandika 2010.10.19. 06:55:58

kemény 0.36 dodóm van :)

netlovetta 2010.10.19. 10:16:40

@nemethbandika: jövő ilyenkorra milliomos leszel:)

kata47 2010.10.19. 11:10:23

nemethbandika akkor TE gazdag vagy. Nekem 0,12 dodom van. csak.

nemethbandika 2010.10.19. 17:33:23

@netlovetta: ha ilyen ütemben haladunk tovább akkor 1 hónapban keresek 0.36 dollárt akkor az jövő iylenkorra 4,32 dollára fog hízni :)

fejem a tehenem 2010.10.19. 22:36:11

Ahhoz képest, hogy beharangozták a cégek élénk érdeklődését, egyelőre csak kis kripli oldalakat kell tesztelni fillérekért... :P Kb 3000 ft-ból kijön nekik 100 tesztelő fizetsége...
(Na jó, persze nehéz lehet 400000 embernek munkát találni.)
És a twitteren se csipognak már egy ideje...

fejem a tehenem 2010.10.19. 22:43:15

Ahhoz képest, hogy jól beharangozták a cégek nagy érdeklődését, még angol nyelven is csak csóró, kripli oldalakat kell tesztelni fillérekért... :P

fejem a tehenem 2010.10.19. 22:44:03

hoppá, azt hittem, az első nem ment el...

netlovetta 2010.10.20. 08:45:52

@nemethbandika: Reménykedjünk abban, hogy nem ilyen ütemben haladunk tovább:) Még mindig ezerrel reklámozzák az oldalt mindenfelé - még szörfoldalakon is!

DMárti 2010.10.20. 16:11:40

kata47!
Ha több munkát szeretnél, és ezzel "hülyére" keresni magad (bocs a kifejezésért!), akkor állítsd át a "My fields"... című oldalon mind a 4 nyelv ablakot angolra, a kategóriákban mindent pipálj ki válogatás nélkül, és így mentsd le! Állítsd be a google fordító programját (translate.google.hu), húzd fel a fejlécbe, vagy mentsd a könyvjelzőkbe, és amikor kapod a munkát, akkor használd a fordító programot (vagy rákattintasz a fejlécbe felhúzott címre, vagy kijelölve bemásolod a fordító oldalba). Meg fogod érteni: mit kérdez, és mit kell válaszolnod! Ezzel a módszerrel hamarabb lehetsz milliomos, és talán visszaadja tesztelésre a 0,24$-os melót is. Így Te sem maradsz le mások mögött (0,34$=69,879 Ft!) a milliókhoz vezető útról!
Szeretettel:
DMárti

DMárti 2010.10.20. 16:12:57

Bocs, hogy mindig kétszer küldöm el a hozzászólásomat, de valahogy mindig megtréfál a rendszer!
DMárti

netlovetta 2010.10.20. 22:16:05

@DMárti: Semmi gond, majd minden második hozzászólásodat kigyomlálom:))))
Egyébként köszi, nekem is jó tippet adtál ehhez a "milliomossá váláshoz":)

Angelhajnal 2010.10.22. 09:17:10

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, nem volt időm követni az eseményeket, ezért bocs, ha olyat kérdezek, ami már téma volt.

"Jó hír", megkaptam az első munkát :)
Kemény 0,12 dollár üti a markom érte - talán nem üt akkorát, h fájjon. :D
Mivel nem mertem megadni az angolt nyelvnek - mert nem vagyok nagy angolos egyenlőre - gondolom ezért csak egyet kaptam eddig.

Másik, h kaptam ma egy e-mailt, vmi garantált 50 dollárról. Ti is kaptatok?
Nekem úgy tűnik, hogy ezért az ?ingyen? 50 dollárért most egy másik, hasonló/uolyan oldalra be kell/ene regisztrálni.
Még ha 50 dolcsi is, de ez azért már kezd pofátlan lenni. Tudom, ajándék lónak a foga nem romlott, de azért mindennek van teteje.
Mentegetőznek, bedobják, h bocs, és kapsz érte pénzt, mert nagyon bánják, h ennyi gondot okoztak. De ehhez még ide meg ide meg ide meg ide regisztrálj.
Vagy csak túlreagálom???

köszi és sziasztok

Angelhajnal 2010.10.22. 09:19:23

ja és nem mellesleg megint Afganistán volt megadva országnak a személyes adataim között, holott 1000%, h jól adtam meg minden adatot.
vagy ilyenek csak velem fordulnak elő???

netlovetta 2010.10.22. 09:33:09

@Angelhajnal: Igen, szerintem túlreagálod. Bátran eldöntheted, hogy élsz-e a regisztrációs lehetőséggel, vagy sem. Ráadásul ugyanazokkal az adatokkal kérik a regisztrációt, mint a Website Testerbe, tehát mi változik azzal, hogy regisztrálsz?
Ezen kívül, nem állítom ugyan, hogy ez történt, de ha a beágyazott fordítóprogrammal írod be az országot, akkor az eredeti nyelvre állításnál valami egészen más ország fog megjelenni, ezért én az országot soha nem a fordítóprogram alatt írom be.
Egyébként meg leírták - és én nem is csodálkozom ezen -, hogy a hirtelen többszázezres regisztráció miatt többször is összeomlott a szerverük.

Angelhajnal 2010.10.22. 12:08:50

@netlovetta:Még a legelején beállítottam mindent. Akkor még nem volt benne a beágyazott fordító - emlékeim szerint.
Csak furcsállom a dolgot, mert akárhányszor megnézem az adataimat mindig van benne valami "érdekesség". :D
Irigylem azon képességedet, hogy a "folyamatos szívatás" ellenére képes vagy még higgadtan viszonyulni hozzájuk.
Lehet, hogy vmit Én csináltam rosszul, de az Én hitemet igenis megrongálta, az a tény - és ez úgy gondolom, hogy nem elhanyagolható -, h a kis összegyűlt pénzikét (ha jól rémlik 1300 dollár) benyelték. (nem találtam semmi jelzést, e-mailt, utalást rá, semmit, hogy kaphatnám meg a kezdeti ígérgetés szerint jogos járandóságot).
Másrészt úgy gondolom, hogy ha egy ilyen dologba fogtak, kellett volna olyan körültekintőnek lenniük, hogy felkészüljenek a "dömpingre". A "nem számítottunk ennyi résztvevőre" pedig ott sántít, h azért amikor már igencsak 200ezernél tartott a létszám, esetleg ébredezni kellett volna.
De ez az Én magánvéleményem.
Igen rosszul érintett az a mínusz 1300 dollár.
Tudom, h ez az Én bajom, de úgy gondolom, h tisztességtelen húzás volt.

Szép napot! :)

mytester 2010.10.22. 17:28:47

@Angelhajnal: Én is megkaptam ezt az emailt.A tesztelést még mindig csak igérgetik meg mindenre ráfogják hogy miért nincs munka,viszont az adatainkat kiadják ilyen mindenféle most induló csodaüzleteknek.Valószínű hogy eredetileg is valami ilyenre kellett a sok adat nem tesztelői munkára.Ja és hiába igérik az 50dollárt 75-öt kell befizetni hogy elkezdhesd az üzletet.Én egy fillért nem fizetek senkinek az tuti!

netlovetta 2010.10.22. 18:47:04

@mytester: És pontosan erről van szó. Én senkit nem bíztatok, és ebben a blogban ezt soha nem is tettem, hogy egy fillérjét is bizonytalan vállalkozásokba fektesse. Éppen ellenkezőleg.

@Angelhajnal: Egy be nem tartott ígéret természetesen dühítő, de hosszan őrlődni a dolgon, ha tulajdonképpen veszteség nem ért senkit, szerintem felesleges. Nem azért vagyok higgadt, mert bármiben is reménykedem, és egyáltalán nem örülök a történteknek. De nem lep meg. Különböző jobbnál jobb üzleteket kínáló oldalakkal tele van a net, és a 99 százalékuk csalás - de honnan tudja azt bárki előre, hogy csalás lesz?

DMárti 2010.10.22. 19:40:52

Kedves Angolul Értő Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni!
Mivel a fordító progi szó szerint és nem értelem szerűen fordít, ezért nem igazán értem az adott oldal szövegét. Hajt a kíváncsiság, de nem látok tisztán, mert mérhetetlenül zavar a nyers fordítás, a számomra logikátlan (angol gondolkodás szerinti) mondatok, oda nem illő szavakkal, így aztán ennek az oldalnak www.mytesterjobs.com/apology.htm
az értelmezése nagyon fárasztó, és egyre idegesítőbb. A nagyját persze értem, de az apraját is szeretném ismerni, hogy könnyebben tudjam eldönteni: mit tegyek?
Segítségeteket (talán többek nevében is!): KÖSZÖNÖM!
DMárti

DMárti 2010.10.22. 20:02:15

Ja, és a kapott levelet sem igazán értem! Az eddigi ígéretek helyett, vagy mellett kínálják ezt a lehetőséget?
Gondolom,mindannyian megkaptátok a levelet, így tudjátok: milyen levélről beszélek!
DMárti

fejem a tehenem 2010.10.25. 23:38:10

FORDÍTÁS (nem szó szerinti, a lényeget takarja):

FONTOS: Ez az üzenet csak előregisztrált tesztelőknek szól.

Kedves tesztelők!

Azért kapjátok ezt a levelet, mert az előregisztrációs szakaszban regisztráltatok.
Tudjuk, hogy közületek sokaknak milyen nagy elvárásai voltak, míg mások csak azért regisztráltak, hogy kedvező helyzetben legyenek induláskor. Valójában a sok regisztráció már a kezdetektől gondot okozott nekünk: a szerverünk
összeomlott, az adatbázisunk nem tudta kezelni a sok igénylést naponta, és a szoftverünk váratlan hibákat produkált.
Remélem, tudjátok, hogy mi sem élveztük ezeket a késéseket, úgy ahogy ti sem! Kérjük, fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket ezekért az üzemzavarokért/hibákért/késésekért/stb.
Észben kell tartanunk, hogy a nemzetközi honlaptesztelő vállalkozásunk olyan internetes project lesz, amiről még 5 vagy 10 év után is beszélni fognak az emberek. Keményen dolgozunk a fejlesztéseken és látjuk, hogy a dolgok napról-napra javulnak. Az összes tesztelőnk legalább 1 munkát kapott, de néhányan akár 3-at, 4-et, vagy 5-öt is.
Tudjuk, hogy többre számítottatok és miközben a munkákat elkészítettük, minden nap azon gondolkodtunk, hogy mutassuk meg, hogy értékeljük türelmeteket és adjunk egy okot, hogy velünk maradjatok.

Mit szólnátok, ha most rögtön pénzt kereshetnétek?
Hogy kompenzáljuk a késéseket és segítsünk nektek pénzt keresni, úgy döntöttünk, hogy ingyen előregisztrálunk titeket (megtakarítjátok az 50$ díjat) napjaink egyik legizgalmasabb pénzkereső lehetőségéhez az interneten.
Ezt "Power Payline"-nak (PPL) hívják és a “Maximum Profit Now!” (MPN) társvállalata, az internet legértékesebb üzleti klubja. PPL/MPN egy 100%-ig tiszta "új generációs" tagtól-tagnak program, tehát most be tudtok jelentkezni és rögtön pénzt keresni direkt kifizetésekkel - ez nem vicc vagy túlzás.
Ez a program nem arról szól, hogy pénzt küldötök nekünk. A PPL/MPN-nél minden tag közvetlenül a szponzorának fizet. Csak 100%-os közvetlen tagtól-tagnak kifizetések.
Azért kaphattok rögtön pénzt, mivel az összes első szintű csapattagotok (my team) a honlaptesztelő project-unkból automatikusan a ti fizetési sorotokban (payline) lesz az MPN-nél.
[Győzködés.]
A program hivatalosan okt. 23-án, szombaton, 12.00 pm Pacific zóna szerinti időpontban indul, szóval több, mint 24 órával megelőzitek a világ többi részét. [Ez már túlhaladott.]
Jelentkezzetek be a website tester email-címetekkel és jelszavaddal a www.powerpayline.com-on és kövessétek az utasításokat. A csapatotok 1. szintjétől az összes fizetség a ti zsebetekbe jut admin díjak nélkül.

Üdvözlettel:

Michael Anthony DeBias
CEO Alpha Market Research, Inc.

Ui: a jelszó, amit email-ben kaptatok, érvényes a www.powerpayline.com-on.

fejem a tehenem 2010.10.25. 23:43:06

Egyelőre nem ástam bele magamat mélyebben, hogy mit is kéne tenni. De basszus, én honlapokat szeretnék tesztelni, nem pedig ilyen fura izékben részt venni...
És mivel nincs is csapatom, bukta. :P

netlovetta 2010.10.26. 16:25:44

@macusmama:
Kedves Macusmama! Az ilyen oldalakat HIYP- (magas kockázatú befektetési), rosszabb esetben Ponzi-oldalaknak hívják. Ez azt jelenti, hogy egy rövid ideig léteznek, abból fizetik ki a befektetőt, amit a többi befektetőtől beszedtek, aztán többek pénzével nyomtalanul eltűnnek. Én egy rakás ilyen oldalt ismerek, mindet népszerűsíthetném is az oldalon, de egyelőre nem teszem, nem véletlenül. Azt igen komoly kutatásnak kell megelőznie, hogy melyik az az oldal, amelyik legalább 1 éve működik és fizet, de még ez se garancia arra, hogy nem veszíted el a legközelebbi befektetésedet.

Ilyen oldalakat - ha megkérhetlek - ebben a blogban ne népszerűsíts!

Egyébként is ismételten kérek mindenkit, hogy ha munkát ajánl, keressen meg az emailcímemen, amit a baloldali sávban feltüntetek! Ugyanis ebben a blogban - amivel én dolgozom - én ajánlok munkát!

Köszönöm!

DMárti 2010.10.26. 18:06:21

@fejem a tehenem:
Köszönöm válaszodat!
DMárti

DMárti 2010.10.26. 18:20:00

@netlovetta:
Ne haragudj, nem szándékoztam megzavarni a blogot, sem másokat erre rábeszélni. Én a mytesterjobs-tól kapott levelet nem értettem, és annak értelmezéséhez kértem, és kaptam segítséget "fejem a tehenem"-től. Gondolom, ezt a - számomra fura, ilyen-olyan újabb pénzkeresési lehetőséget kínáló - levelet Te is, és mások is megkapták a mytesterjobs-tól.
Véleményedet köszönöm: sokat segít a döntésben!
Szeretettel:
DMárti

netlovetta 2010.10.26. 19:46:17

@DMárti: Egyáltalán nem zavartad meg a blogot.:)) Én követtem a tanácsaidat, de személy szerint én még egyetlen tesztelő munkát se kaptam. Sebaj:))) Valamit végül majd csak találok, amiből mindannyian meggazdagodhatunk.:)))

DMárti 2010.11.03. 21:46:42

Ti is kaptatok levelet az igazgatótól?
DMárti

netlovetta 2010.11.03. 21:56:44

Igen, és lehet, hogy minden híresztelés ellenére felfejlődik a cég, és valamelyest beváltja az ígéreteit.

Bözsőke 2010.11.08. 13:16:05

Csak nyitott számlára fog fizetni a Tester ,vagy címet is elfogadja aki tudja köszönöm válaszát .üdv

audry 2010.11.17. 10:54:27

Van olyan ,aki már kapott pénzt az AMR-től?Tényleg fizet?
Engem is érdekelne az a kérdés amit Bözsőke feltett.

netlovetta 2010.11.23. 17:00:32

@audry: A kifizetési határ 50 dollár! Aligha hinném, hogy ezt bármelyikünk elérte már. De nő a pénz, nő, nekem már több mint egy dollár összejött!:)))

audry 2010.11.24. 11:17:57

Tudom,hogy 50 dollár a kifizetési határ.Nálam az egyenlegnél ennyi szerepel.
Your Balance:$0.742
Vagy nem ezt kell néznem?

netlovetta 2010.11.24. 12:27:00

@audry: A My Account-ba belépve látod az összeget.

audry 2010.11.24. 13:02:59

Ez a kis lóvé pont jól jönne így karácsony előtt.Azért kérdeztem,hogy van-e akinek már fizetett AMR.

Jani04 2010.11.24. 13:48:47

Sziasztok
Valaki írna nekem erről pontosan,hogy hogyan működik ez az egész folyamat és mennyit lehet vele keresni hetente illetve kifizetik rendesen...stb.

valaki Plz írjon erröl

DMárti 2011.01.17. 15:28:00

Kedves "pénzkereső" Sorstársaim!
Tudatom Veletek, hogy 01.17-ig nekem már 12 db munkám volt, amivel kemény $2.22-t kerestem, és többféle kupont és állásajánlatot halmoztam fel. Volt ebben mindenféle: honlap tesztelés (mennyire tetszik), klubtagsági ajánlat, vegyem meg kedvezményesen stb. 8 mivel kijárták, hogy website tagként jutányos áron juthatok hozzá pl. hogyangazdagodjakmegazinterneten-jellegű tanulmányhoz (meg egy csomó más, gazdagságot jelképező dologhoz). Ha élek a felkínált lehetőségekkel, akkor csak azokra keresek, de mivel ez nem lesz elég, még be is fizethetek, vagy megelégszem a kisebb összegekkel, és megmaradok a sima, egyszerű tesztelgetéseknél. Eddig a karácsonyfára való ára sem jött össze, talán a jövő karácsonyra a minimális, kivehető összeg meglesz. Addig is csak dollárcenteket gyűjtögetek (itt) hangyaszorgalommal. Csak a kíváncsiság hajt, és időnként szentelek rá néhány percet.
"Bízom abban", hogy a nagy kereset egyszercsak el fog jönni!
Addig is kitartás mindnyájunknak!
Szeretettel:
DMárti

Bözsőke 2011.04.13. 10:18:02

Na ide figyeljetek ,én már hetek óta nem tudok bemenni Websitére ,és előtte meg küldött valami hülye melót és lefagyasztotta a gépem ,innentől nem érdekel ,szívvel lélekkel csináltam ,de mostmár nem hiszek benne ,megkértem mégegyszer a jelszavam ,azzal se enged be ,sokkal jobbat tudok ennél ami tényleg fizet ,mert ismerős nekem ,és ő kapott pénzt is ,feadom ,átverés!!!!!!!!!!

trecom 2011.08.28. 14:19:16

www.attilaecs.ws/club_asteria.html erről a lehetőségről tud valaki valamit?
süti beállítások módosítása