HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

A létező legegyszerűbb pénzkereset: SURFBARRE

2010.10.26. 17:27 netlovetta

Mi az, amivel még egyszerűbben kereshetsz pénzt, mint a PTC-oldalakra (az oldal mindig frissül, érdemes visszanézni) való kattintgatással? És ha már kattintgatsz, vagy a napod jó részét amúgy is a net előtt töltöd, miért ne kereshetnél pénzt anélkül, hogy bármit  kellene tenned érte? A megoldás: a SURFBARRe-ok - azaz pénzkereső robotok - futtatása.

A Surfbarre-ok a hirdetés közvetítő cégek eszközei, amelyekkel eljuttatják különböző cégek hírdetéseit, reklámjait az interneten keresztül a felhasználókhoz. Regisztráció után le kell tölteni a Surfbar-t és futtatni a gépen. Ez méri az időt és ennek alapján kapod a részesedésedet. Egy-egy ilyen Surfbar elég kis méretű, nem túl zavaró a jelenlétük. Legtöbbjük tetszés szerint áthelyezhető, a bevett szokás az, hogy egymásra pakoljuk őket. Használatuk rendkívül egyszerű, és néhány perc alatt hozzá lehet szokni. A Sajátságos módon a legtöbb Surfbarre francia nyelvű. Ez kezdetben nehézséget okozhat a nyelvet nem ismerőknek, de néhány kulcsszó megjegyzése után már könnyen dolgozhatsz velük. Természetesen a beépített fordítóprogrammal mind a regisztráció, mind a surfbarre-ok kezelése egyértelművé válik. (A beépített fordítóprogram már az Internet Explorer 8 verziójára is telepíthető!)

A Surfbarre-ok esetében a pénzt főleg azért kapod ha minél többet futtatod őket, de a honlapjukra belépve rengeteg lehetőség nyílik pontjaid gyarapitására. Klikkelendő linkek, tombolák, különböző bónuszok vannak elhelyezve a honlapon. Vannak játékok is nagyobb nyereményekkel, de ezek már többnyire fizetősek, vagy elért pontjaidkból kell ráforditanod valamennyit.

                                                   SMARTBARRE

A SmartBarre egy nagyon felhasználóbarát surfbar. A képernyőn bárhová helyezhető, áttetszővé tehető. Kényelmi funkcióként két kattintással lekérhetjük az aktuális pontegyenlegünket, amit egy kis ablakban - nem nyitja meg a böngészőt, sem pedig új ablakot böngészés közben, így a legkevésbé sem zavaró - hamarjában elénk is tár. A pontok beváltása terén is kiemelkedőt produkál, hiszen 1000 pontért 10 eurocentet fizet! A pénzt 15 euro elérésekor kérheted ki PayPal-számlára>> regisztrálj itt, ha nincs még. A referáltak után 3 szintes rendszerben kapsz jutalékot:

1. 25%, 2. 10%, 3. 10%
 
A legegyszerűbb pénzkereset: surfbar

 

 

A bannerre kattintva a SmartBarre honlapjára kerülsz, és rögtön a regisztrációs űrlappal találod szembe magad. Töltsd ki a rublikákat a fordítóprogram segítségével.

A SmartBarre honlapjára a baloldali CONNECITION-ra kattintva léphetünk be. A bart a Télécharger la barre (2)-re kattintva tölthetjük le. Telepítés után indítsuk el a surfbart.

A belépést követően kéri az ellenőrző kódot. 

Bizonyos időközönként újból kérni fog egy kódot, amit mindig meg kell neki adni ahhoz, hogy tovább számolja a pontokat. Nagyon praktikus, hogy nem kell a bart rendre előhúznod a "sarokból", ha meg akarjuk tudni, kér-e kódot. Akár egy másik surfbar mögé is betolhatod - amikor eljön az ideje kiugrik az asztal közepére. Ekkor megadod neki a kért számsort és indul tovább a pontszerző banner, ott, ahová előzőleg helyezted.  
 

A menüket  és használatukat a fordítóprogrammal elolvashatod, ha a reklámcsíkon az "Aler sur le suite" menüpontra klikkelve a megjelenő oldalon belépsz a felhasználóneveddel és a jelszavaddal.

A surfbar eltakar valami fontosat az asztalon? Oda se neki! Tedd áttetszővé a pénzkereső motorodat!


Bónusz!

Belépés után a Clics Rémunérés menüben klikkelhető hirdetéseket is találsz. Ne feledkezz meg róluk, mert egy kis plusz pont mindig jól jön a hóvégi elszámolásnál!

 

20Dollars2Surf

Futás közben nem kér ellenőrző kódot, vagyis akár órákra, sőt napokra is felügyelet nélkül lehet hagyni, ez csak fut és gyűjti a pontokat. Ám időnként hirdetés helyett a banneren megjelenik kék alapon sárga betűkkel: 20Dollars2Surf - ha erre kattintasz, akár 1-1000 pontot is nyerhetsz!
1000 pont átlagban $1,5 dollárt jelent.

Az oldalnak 10 szintes partnerprogramja van, vagyis a 10. szintig minden általad regisztráló után  10%-ot kapsz.

könnyű kes

 

 


A regisztráció lépésről lépésre:
1. lépés: Kattints a fenti bannerre.
2. lépés: A felugró ablakon írd be az Email mezőbe a regisztrálni kívánt Email címet.
3. lépés: A következő oldalon töltd le a programot az Install 20Dollars2Surf-ra kattintva.
4. lépés: Telepítsd fel a surbart.

(Futattás -> Válaszd ki a magyar nyelvet, OK -> Tovább -> Ekkor feltelepíti a programot és egyből el is indítja)

5. lépés: Jelentkezz be a surfbaron a második lépésben megadott email-címmel, illetve azzal a jelszóval, amit email-ben küldött neked az oldal.

Telepítés után, futtatáskor az asztalon alul egy vékony reklámcsík jelenik meg, és rajta a bal oldalon három jel: ha a $ jelre kattintassz, a pontjaidat látod. A - (mínusz) jellel az asztalon bárhová mozgatni a csíkot, az X jellel pedig kikapcsolhatod.

Ezek a programok garantáltan vírusmentesek, de azért - és egyébként is - nem árt, ha igazán jó vírus- és kémprogramvédelem (AVG, Avast) van a gépeden. A tolbaarjukat viszont ne telepítsd, amúgy sincs különösebb céljuk, viszont megfogják a surfbarre-okat (és néhány PTC-t is).

 

2 komment

Címkék: ingyen pénz lehetőség ptc szörf surfbar smartbarre netkereset egyszerű internetpénz netes pénzkeresei lehetőségek legegyszerübb pénz szörfbár 20dollarssurf

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr302400917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meringue.m (törölt) 2010.12.03. 14:42:50

Sziasztok!Hát én még nagyon kezdő vagyok, lesz mit tanulnom.Szeretném megkérdezni ahol 45-60 mp.ig kell nézegetni oldalakat, és azt irja hogy nem pontot ad hanem pénzt, és összenézegettem az ingyenes tagságnál 50.000 cash-t ennyit kellett az ingyenes kifizetéshez, ebből szerintetek pénz mennyi lesz? Mert akárhogy néztem nem tudtam kihámozni.Az is furi mondjuk hogy egy email olvasásáért 300-500$ irnak hogy adnak.KO-mails-nál szedegettem össze,nov.15-én kértem a kifizetést, nagyon várom, csak nem tudom mi lesz.Aki tud rá válaszolni, előre is köszönöm!Sziasztok!

meringue.m (törölt) 2010.12.03. 17:08:42

Sziasztok!Mit össze nem szórakoztam mig a Goldlife-mail.com nál az ingyenes tgaságnál is össze nem szedtem ezt az 50.000 $; tegnap kértem a kifizetését, ma jött is a válasz hogy váltsam meg a diamond tagságot 80$ -ért mert az ingyenes tagoknak nem fizetnek!!!!!!!!
süti beállítások módosítása