HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Nem véletlenül!

2010.11.20. 17:53 netlovetta

Természetesen az előbbi három bejegyzést a HYIP-oldalakról nem véletlenül tártam az olvasóim elé. Több levelet is kapok, amelyekben tanácsokat kérnek, vagy egyszerűen megkérdezik, ez vagy az a már vagy "két éve" működő oldal miért tűnt el hirtelen a netről. Ha valaki már összekaszált egy kis befektetéssel például 100 dollárt, és nem vette ki idejében, az igen kellemetlen lehet az oldal megszűnésekor. De ma nem kerülhetjük ki, hogy lépten-nyomon valamiféle befektetési oldalba vagy Forex-ajánlatba ne botoljunk. Ráadásul az internetes pénzkereseti lehetőségek sorában felütötte a fejét egy teljesen új lehetőség!

Az új lehetőség valójában egy "pénzforgató oldal", ami a következőről szól: befektetsz X-összeget, 5-10-20-50 dollárt, majd az utánad következő bárki, aki bárhol a világon az oldalra téved, és megtetszik neki a lehetőség, szintén befektet. Hogy hogyan is képződik a nyereség, azt nem igazán látom át. Ezek az oldalak azonban kétszeres-háromszoros nyereséget ígérnek néhány napon, esetleg egy hónapon belül. Őszintén szólva magam is hajlok rá, hogy kipróbájak egy ilyen oldalt. Eddig még csupán az "mentett meg" ettől a lehetőségtől, hogy én ostoba, elfelejtettem az AlertPay-verifikációs PIN-emet, így nem tudtam végrehajtani az átutalást. Még. Azért majd, ha ez a probléma a napokban megoldódik, ki fogom próbálni ezt a rendszert, mert háromszoros pénzt ígér, és mindössze 5 dollárt kér a beszállásért - ami valójában egyébként AlertPay-ről utalva 6 és fél dollár, mert végül is mindenki keresni akar az üzleten: az AlertPay éppúgy, mint természetesen maga az oldal is.

Ugyanis az oldal egyébként azt állítja, hogy minden ügylet az AlertPay- (illetve egyéb, általa kínált lehetőség, pl. Liberty Reserve-) számlánkon bonyolódik, tehát semmiféle adminisztrátori beavatkozás, manuális utalás nem történik. Van egy úgynevezett "kényszerített" mátrix, ami azt jelenti, hogy bárki regisztrál utánad a világon, az növeli a hasznodat. Természetesen, ha továbbajánlod a lehetőséget, felgyorsul a jövedelemszerzési lehetőséged, így az ígéret szerint rövid idő alatt valóban szert tehetsz komolyabb jövedelemre.

Én szándékosan nem linkelem be most sem ezt az oldalt, sem más hasonlót (olyan is van, amit mindössze 2 dollárral indíthatsz), mert egyrészt szeretném kipróbálni, mielőtt egyáltalán ajánlanám.

Másrészt kiemelten hangsúlyozom, hogy ezek az oldalak - a csekély befektetendő összegek ellenére - kockázatot jelentenek, tehát senkinek nem ajánlom, hogy akár egyetlen forintot is befektessen ezekbe az oldalakba, hacsak nem viseli meg 2-5-10 dollár esetleges veszteség.

Valamit mutatok azért csupán az érdekesség kedvéért! Én nem próbáltam ki (sok felkiáltójel), egyébként is a telefonszám alapján a cég valami üzbegisztáni illetőségű, tehát több mint gyanús. Mégis, az ajánlat szinte ellenállhatatlan. A következőről van szó:

  • Először is nyitnod kell egy Liberty Reserve- (itt megteheted), majd egy Perfect Money e-számlát. Ezután rá kell küldened az LibertyReserve-számládra 10 dollárt (ehhez technikai segítséget itt kapsz), majd a topexchange.net-en keresztül, ahová ne is próbálj regisztrálni, mert ez nem szükséges és nem is lehetséges, küldd a LR számládról a PM számládra a 10 dollárt.
  • A következő lépésben vissza kell küldened a Perfect Money-n megjelenő pénzt a Liberty Reserve számládra, de most már nem a topexchange.net-en keresztül, mert az egyirányú (csak az LR-ről a PM-re küld). A reklámozó több lehetőséget is felajánl, pl. http://www.intexchange.com/, http://superchange.ru, http://onlychange.com/, http://demonchange, de hogy ezek bármelyike megbízható-e, azt csak maga a Jóisten tudhatja. Ha valaki belevág ebbe, inkább ajánlanám a biztos befutó GOLDUX-ot, az legalább magyarul van.:))) És azért a híre is stabil.
  • Ezzel a "pénzváltással" nyereség ebben a pillanatban az oldal szerint 2 azaz két dollár! Hogyan, amikor az e-bankokra sokkal inkább az jellemző, hogy levesznek pénzt a tranzakciók során, nemhogy hozzáadnának, ezt ne kérdezzétek, mert fogalmam sincs. Itt teszem hozzá, hogy az efféle pénzváltó oldalak is újabban hatványozottan szaporodnak a neten, némelyik visszakövethetően USA-cég, némelyik talán kínai, vagy ki tudja. Egy biztos, sokan és egyre többen vannak!
  • Az ígéret szerint, ha ezt a műveletet oda-vissza 30-60 percig végzed, a 10 dollárodból 60 dollárt csinálsz! Mi több, ha erre ráfekszel, és nem hagyod abba 30-60 perc után, naponta akár 1000 dollárt is keresel. Mondja ő.

Hát ha van kedve valakinek megpróbálni, lelke rajta, én mosom kezeimet. De ha valaki olyan bátor, hogy kockára tesz 10 dollárt, és lenyeli az esetleges (szerintem több mint valószínű) veszteséget, kérem, tegye közzé a tapasztalatait mindannyiunk hasznára. Mert mittudomén, lehet, hogy megtaláltuk az aranytojást tojó tyúkot?:)))))

1 komment

Címkék: mátrix pénz befektetés dollár lehetőség jövedelem pénzkereset netkereset rendkívüli növekedés netes pénzkeresei lehetőségek kisbefektetés hyip egyszerű pénz pénzforgató

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr192461556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása