HTML

Frissülő infók netes pénzkereseti lehetőségekről!

VANNAK, AKIK MINDIG BIZTOSRA AKARNAK MENNI. EZ A LEGBIZTOSABB ÚTJA A SIKERTELENSÉGNEK! Elérhetőségem: munkak30@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Szuperoxigénezett víz oxigénszifonnal - pénzkeresés közben tegyünk az egészségünkért is!

2010.04.20. 12:14 netlovetta

Most egy vadonatúj magyar szabadalomról fogok írni, a szuperoxigénezett vízről, és az azt előállító oxigénpalackról, amelyről talán már hallottál is valamit. Ennek a magas koncentrációjú – 2200 mg/l telítettségű - oxigénes víznek a technológiája annyira új (nagyjából egy éves), hogy nincsenek még róla behatóbb tapasztalatok. Van nagyon sok személyes terméktapasztalat, a vásárlók közül néhányan le is írták. Én ezt eddig nem tettem meg, de mivel magam is rendszeres fogyasztója vagyok, itt írom le először, hogy én bizony komoly jótékony hatását éreztem, mind a szellemi frissességemet, mind a fizikai teljesítőképességemet illetően. Például lihegés nélkül rohanok fel a III. emeletre, még tömött bevásárlószatyrokkal is, és anélkül, hogy a harmadikon azonnal halálközeli élményeim legyenek, ez – tekintettel az évtizedek óta elszívott napi másfél cigarettának (nem vagyok rá büszke) – igazán komoly eredménynek mondható.

Ami viszonylag hitelesen körüljárja azt, hogy milyen hatások várhatók az oxigénes víztől, az az oxigénterápiával foglalkozó korábbi kutatásokban kereshető, így ideírom összefoglalva, hogy milyen anyagok találhatók ezzel kapcsolatban:

 
IrodalmiAttekintesAzOxigenterapiarol.pdf: Ez az anyag magáért beszél, kiváló összefoglaló arról, hogy eddig milyen eredményeket mutattak ki az oxigénes italokkal kapcsolatban.

DrMalomsokiJeno.pdf: Ez egy magyarországi kutatás a túlsúly kezeléséről oxigénes vízzel. Egyértelmű hatást mutattak ki a testzsír csökkenése, és az oxigénterápia között. Ugyan nem ehhez a kutatáshoz tartozik, de itt is megemlíti Dr. Malomsoki Jenő: "Korábban, sportolókon végzett kísérleteink igazolták, hogy az oxigénnel dúsított ásványvíz fogyasztása növelte a teljesítőképességet, és az egészségre káros szabadgyök felszaporodás nem volt kimutatható."

OxygenEnrichedWater.pdf: Ez egy angol nyelvű orvosi tanulmány az oxigénes víz hatásáról. (Lefordítható a blogban található automatikus lefordítás segítségével!) Érdekessége az, hogy pusztán alacsonyan oxigenizált vizet vizsgáltak (45 mg / liter), mert csak olyan technológia volt még akkor, hogy egy másfél literes ásványvizes palackba ennyi oxigént tudtak bejuttatni.
 
Közbevetőleg itt jegyzem meg, hogy ilyen műanyagpalackozott vizet árulnak is Magyarországon. Ennek csupán 3 szépséghibája van. Az egyik, hogy az oxigén igen illékony, a palack kinyitása után már a palackból is azonnal távozik némi oxigén. A másik, hogy az oxigén meglehetősen agresszív gáz, ezért oldja a műanyagpalack belsejét, ezzel olyan anyagot visz a vízbe, ami a szervezet számára egyáltalán nem kívánatos. A harmadik az ár és praktikusság. Harmadrészt drága, hisz még a legalacsonyabb (kb. 175.- Ft-os) áron is drágább, mint az oxigénszifon használata. Ez egyszerű számítással igazolható, melyről a lejjebb írt árak és a legolcsóbb, boltban kapható oxigénezett palackok árának aránya szerint ez könnyen kiszámítható.
 
Ezen kívül – szemben az oxigénpalackkal, amit ugyanúgy csak egyszer kell megvásárolni, mint az újra divatba jött szódásszifont - a nehéz vizespalackokat álladóan haza kell cipekedni a boltból, ráadásul a felhalmozódott üres műanyagpalackok „eltüntetése” nem éppen környezetbarát megoldás.
 
 
 
De!!! még a műanyagpalackozott oxigénezett vizeknél i is kimutattak dokumentálható hatásokat a daganatos betegségeknél, fejfájásnál, szembetegségeknél, illetve szívritmuszavarnál és kapcsolódó szívproblémáknál. Érdemes kiemelni még azt, amit a 7. oldalon ír az oxigén parciális nyomásáról (pO2): "A pO2 a mérőszáma a vér oxigéntartalmának. Ez egy nagyon fontos tényező annak meghatározásában, hogy milyen kapcsolat van az oxigenizált víz és a vérben fizikailag oldott oxigén szintje között. Az életkor előrehaladtával a pO2 szint csökken, és a szövetek oxigénhiányossá válnak. Megfigyeltük, hogy a vér pO2 szintje jelentősen növekszik közvetlenül az oxigénes víz fogyasztása után." 45 mg / literes oxigénes víz fogyasztását követően 5 perc alatt a vérben az oxigén parciális nyomása majdnem 75%-kal nőtt. Ez azt igazolja, hogy az oxigénes vízből valóban felszívódik az oxigén, mégpedig nagyon gyorsan.
 
Tóth József nemzetközileg elismert rákkutató professzor, aki régóta foglalkozik az oxigénterápia szerepével a daganatok gyógyításában, néhány éve publikált egy tanulmányt arról, hogy a daganatok oxigénhiányos környezetben fejlődnek ki, és hogy oxigénhiányos környezetben mind a sugárterápia, mind a kemoterápia elveszti hatékonyságát (azaz nagyobb dózisban kell adagolni), ráadásul a kritikus szintnél is alacsonyabb oxigénellátottság esetén ezek a terápiák teljesen hatástalanok. Ez azt jelenti, hogy oxigénhiányos környezetben a rákos sejtek jól érzik magukat, míg oxigéndús környezetben rosszul. Ezeknek a közvetlen következménye az is, hogy ha a daganatok kezelését kiegészítjük az oxigénterápiával, akkor sokkal nagyobb eredményt várhatunk. Ezért egyértelműen kiállt az új magyar szabadalom, az oxigénes szifon és az általa előállított szuperoxigénezett víz mellett.

Az oxigénes palackról szerzett eddigi tapasztalatok teljesen egybevágnak a fent említett korábbi oxigénterápiás kutatásokkal, és ennek csak az lehet az oka, hogy ez a magas koncentrációjú oxigénes víz (2200 mg / liter) valóban hatékonyan használható bármilyen terápia kiegészítőjeként, különös tekintettel a daganatos betegségekre, illetve az oxigénhiánnyal járó (pl. tüdő-) betegségekre. Emellett egyértelműnek tűnik, hogy az oxigén javítja a mikrokeringést az agyban, a szemben és a végtagokban, azáltal, hogy az oxigéndús
környezetben megszűnik ezeknek az ereknek az összehúzódása. Az oxigénterápia így nagyon hasznos kiegészítője lehet a cukorbetegség kezelésének is, aminek a legsúlyosabb mellékhatása a mikrokeringés összeomlása.

A készülék – melyet csak egyszer kell megvásárolni, szemben az oxigénezett ásványvizes műanyagpalackokkal -  43.400.- Ft-ba kerül 1 doboz patronnal együtt. A patronok cseréje pedig 3.700.- Ft-ba dobozonként. 1 dobozban 24 db patron van. 
1 patronnal 1 liter oxigénes víz készíthető. Így 1 liter 2200 mg/l telítettségű oxigénes víz előállítása 154 Ft-ba kerül. Egy egészséges ember 1 napi ajánlott adagja 2 liter. Betegeknél, időseknél ennél több ajánlott, maximum napi 3 liter.

Ezt az információt valóban érdekes, talán fontos lenne megosztani másokkal is. Ennek két oka is van: az egyik, hogy a „szuperoxigénezett víz” rendszeres fogyasztása mindenki – egészséges és beteg ember - számára egyaránt ajánlott. A másik pedig az, – és ezért is került be a blogba ez a kis „tanulmány” – mert ezzel akár pénzt is kereshetsz. Ha tehát akár az oxigénpalack megvásárlása, akár az üzleti rész (is) érdekel, itt tudsz ezzel kapcsolatos információkhoz jutni, és regisztrálni:


Ugyanezen a honlapon találsz egy összefoglalót az oxigénes víz hatásairól, valamint találsz több tucat terméktapasztalatot is.
 

Jó egészséget, jó munkát!

 

Szólj hozzá!

Címkék: cukorbetegség rák pénzkeresés egészség technológia új penz víz vérnyomás egeszseg viz penzkereses szívbetegségek forradalmi tüdőbetegség oxigénszifon szuperoxigénezett oxigenezett talalmany tüdö

A bejegyzés trackback címe:

https://netlovetta.blog.hu/api/trackback/id/tr701936822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása